Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung kertoi, miksi Galaxy Note8:ssa on pienempi akku kuin Note7:ssä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Galaxy Note8:sta on olemassa toistaiseksi neljä väriä, joista pääosassa Suomen myynnissä ovat musta ja kultainen. Orchid Gray -väriä ei tule toistaiseksi lainkaan Eurooppaan ja Deepsea Bluen saatavuus tulee olemaan rajattua.

Galaxy Note8 eri väreissä.

Samsung esitteli viime viikolla Galaxy Note8 -älypuhelimen. Pitkästä aikaa Eurooppaan saadaan Samsungin Note-sarjan laite. Galaxy Note8 pakkaa sisäänsä kovan luokan tekniset ominaisuudet, mutta akku oli odotettua pienempi – pienempi kuin Note7:ssä. Nyt Samsung on kertonut, minkä takia näin on.

Galaxy Note8:ssa on 3 300 milliampeeritunnin akku, joka ei ole mitenkään suuri puhelimen kokoon nähden.

”On muutamia syitä, joiden ansiosta pystyimme pienentämään Galaxy Note8:n akun kapasiteettia. Yksi niistä on 10 nanometrin suoritin, joka kuluttaa virtaa kokonaisuudessaan vähemmän. Käyttäjät voivat myös vaikuttaa virrankulutukseen, jolloin akunkestoa saadaan lisättyä. Kahden vuoden käytön jälkeen akun kapasiteetista on käytössä vielä yli 95 prosenttia” Samsungin puhelinjohtaja Koh Dong-jin kertoo Korea Heraldille. 

Galaxy Note8:n näytön oletustarkkuus on Galaxy S8 -puhelimien tapaan Full HD+ -tasoa eikä QHD+-tasoa, johon puhelimet parhaimmillaan yltävät. Full HD+ -tarkkuus riittää varmasti suurimmalle osalle käyttäjistä. Tämä varmasti näkyy myös virrankulutuksessa. Alhaisempaa näytön oletustarkkuutta Samsung on käyttänyt S8-puhelimien lisäksi Galaxy S7 -puhelimissa. 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Iama Nieger

  Ettei vain olisi se iso kynä puhelimen sisällä?

  • Linnaa napsui 5 vuotta Sampan johdolle

   Yhtälailla kynä löytyi aiemmasta mallista, jossa oli suurempi akku. Jolle kävi vähän hassusti. Kolmesti. Kuten kävi myös Samsungin johtoportaan ykkösnimelle.

  • Erno Konttinen

   Tottakai se vie tilaa akulta, mutta laitteessa oli pienempi akku kuin viime vuoden Notessa, jossa oli niin ikään S Pen -kynä puhelimen sisällä.

 2. Hendriks

  Eiköhän riitä tuokin akku ihan hyvin muiden osien ollessa energiapihempiä!.

  • Hendriks

   Tai no riittä ja riitää, tiedä häntä?.

 3. Jimi

  Meriselitys,!.!

 4. pyärämiäs

  Parasta ols jos ois ite vaihrettavissa tua akku. Muutenhan puhelin on kertakäyttö kammaa, kun akku kualee niin puhelin samas eli serriin.

Tuoreimmat jutut