Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Päivitys tiputtaa Galaxy S7- ja S7 edge -laitteiden näytön tarkkuuden Full HD -tasolle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy S7 edge Pearl Black.

Samsung on aloittanut Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -laitteden päivittämisen Android Nougatiin.

Android Nougat.Samsung on aloittanut Galaxy S7- ja S7 edge -puhelimilleen Android 7.0 Nougat -päivitykset. Päivitykset saapuvat tuttuun tyyliin eri aikaan eri markkina-alueilla, minkä vuoksi suomalaiset Galaxy S7 -laitteiden omistajat eivät välttämättä ole vielä saaneet uusinta päivitystä.

Uusi Android 7.0 Nougat -päivitys tuo mukanaan paljon uusia juttuja puhelimeen. Yksi ei niin näkyvistä muutoksista on näytön tarkkuuden tiputtaminen QHD-tarkkuudesta eli 2560 x 1440 pikselistä Full HD -tarkkuuteen eli 1920 x 1080 pikseliin, kertoo NextPowerUp. Käyttäjä voi kuitenkin käydä asetuksista vaihtamassa tarkkuuden takaisin QHD-tasolle, mikäli näin haluaa. Tämä lienee kannattavaa esimerkiksi virtuaalilaseja käyttäessä.

Samsung pyrkinee vähentämään tarkkuuden muutoksella virrankulutusta. Näytön pikselitiheys on myös Full HD -tarkkuudella varsin suuri, joten moni ei välttämättä edes huomaa tätä Samsungin muutosta.

Puhelimen näytön tarkkuuden voi valita Asetukset-valikon Näyttö-kohdasta. Sieltä käyttäjä voi päättää, onko näytön tarkkuus QHD-, Full HD- vai HD-tasoa. Laite täytyy käynnistää uudelleen ennen kuin haluttu tarkkuus tulee käyttöön.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. BipolarBear

    Tuskin yksikään käyttäjä tuota edes huomaisi jollei siitä erikseen mainittaisi. En ole edes ikinä ymmärtänyt miksi luurissa pitäisi HD-tasoa korkeampaa näyttöä olla kun se syö vain akkua paljon nopeammin ja on muutenkin luurin kokoisessa laitteessa aivan täysin turha

    • SANDY

      Joo, itsekin melkeen heti kun sain tämän huawein uusimman tabletin niin laskin näytön reson fhd tasolle.

Tuoreimmat jutut