Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung kehittää omaa älykaiutinta – julkistus mahdollisesti pian

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung kehittää omaa älykaiutinta ja aikoo tuoda sen markkinoille mahdollisesti jo pian, kertoi mobiiliyksikön johtaja DJ Koh CNBC:n haastattelussa.

Lisäksi Koh kertoi Samsungin aikovan myös jo ensi viikolla esitellä uuden Gear-sarjan älykellon, kuten jo eilen kerroimme.

Samsungin älykaiutinkehityksestä on kuultu jo aiemminkin, mutta yhdessä vaiheessa sen kerrottiin lykänneen tai ehkä jopa toistaiseksi luopuneen suunnitelmista tuoda laite markkinoille. Samsungin älykaiuttimeen odotetaan sen Bixby-virtuaaliavustajaa. Bixby on juuri julkaistu globaalisti englannin ja korean kielisenä, kun tähän asti sen saatavuus oli rajattu.

Ilmeisesti Samsung-pomo Koh viittaa kommenteillaan nimenomaan Samsungin omaan älykaiuttimeen. Mielenkiintoisesti Samsungin ostamalla Harmanilla kun on jo toinenkin älykaiutin, Harman Kardon Invoke, joka on kuitenkin varustettu Microsoftin Cortanalla.

Älykaiuttimista on tullut nopeasti suurten teknologiayhtiöiden merkittävä taistelukenttä sen jälkeen, kun verkkokauppajätti Amazon yllätti menestyksekkäällä Echo-kaiuttimellaan. Sittemmin Google on jo tuonut markkinoille oman Home-kaiuttimensa ja Apple esitellyt loppuvuodesta ensimmäisillä markkinoilla myyntiin tulevan HomePodin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Olisi kiva tietää näiden myyntimääristä, 🤔.

    • Samsungin Akut

      Ei sillä tee mitään,.!,.👎🏻

Tuoreimmat jutut