Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung laajentaa Bixby-äänitoiminnot globaaliksi – ymmärtää ja puhuu englantia

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Bixbylle on oma painikkeensa Galaxy S8:n vasemmalla sivureunalla.

Bixbylle on oma painikkeensa Galaxy S8:n vasemmalla sivureunalla.

Samsung esitteli keväällä Galaxy S8 -puhelimissa uuden Bixby-virtuaaliavustajansa. Nyt Bixbyn äänitoiminnot laajenevat käytettäväksi globaalisti.

Tähän asti Bixby Voice on ollut käytettävissä vasta koreaksi Etelä-Koreassa sekä englanniksi Yhdysvalloissa. Nyt englanninkielinen Bixby laajenee yli 200 maahan ja alueelle, kertoo Samsung.

Bixby on käytännössä Samsungin vastine Applen Sirille, Microsoftin Cortanalle ja Google Assistantille. Siltä voi kysyä eri asioita ja ohjata puhelimen toimintoja puhumalla.

Samsungin mukaan Bixby eroaa kilpailijoistaan mahdollisuudella kytkeä useita eri toimintoja yhden komennon taakse, minkä lisäksi Bixby osaa älykkäämmin yhdistää yhteen eri sovelluksia ja omaa paremman tilannetajun.

Bixby Voice -äänitoimintojen lisäksi Bixby-kokonaisuuteen kuuluu myös muita osa-alueita, kuten jo aiemmin täällälkin käytössä ollut Bixby Home -tietonäkymä sekä Bixby Vision, joka tunnistaa tavaroita ja muuta kameran kuvasta.

Bixbylle on myös oma painikkeensa Galaxy S8 -puhelimissa sekä huhujen mukaan edelleen myös huomenna julkistettavassa uudessa Galaxy Note8:ssa. Galaxy S8:n ja Galaxy S8+:n käyttäjät voivat jatkossa ottaa Bixby Voicen käytöön pitämällä Bixby-näppäintä painettuna.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Samsungin akut

    Ei koske Suomea,!. 😂

Tuoreimmat jutut