Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung julkistaa ensi viikolla myös uuden Gear-sarjan älykellon

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung logo kylttiSamsung aikoo julkistaa ensi viikolla IFA-messujen yhteydessä Berliinissä myös Gear S -mallistoon kuuluvan älykellon, Samsungin mobiiliyksikön johtaja DJ Koh vahvisti tänään CNBC:n haastattelussa Galaxy Note8 -julkistuksen jälkimainingeissa.

Aiemmin tänään Samsungin verkkosivuilla paljastuivat jo kaikki tiedot myös uudesta Gear Fit2 Prosta, joka myös julkistettaneen 30. elokuuta, kun Samsung tilaisuutensa Berliinissä järjestää.

Aiemmissa paljastuksissa esillä on ollut Samsung Gear Sport, joka yhdysvaltalaisviranomaisen FCC:n tietokannan mukaan tulee olemaan älykellon muotoinen rannelaite. Gear Sport saattaakin olla laite, johon Koh tämänpäiväisillä kommenteillaan viittasi.

Nykyisen uusimman älykellonsa Gear S3:n kahtena eri versiona Samsung julkisti vuosi sitten IFA-messujen yhteydessä.

Koh kommentoi CNBC:lle myös älykellojen myynnin jääneen toistaiseksi odotuksista, mutta laitteiden houkuttelevuuden kasvavan, kun niihin lisätään lisätään uusia terveys- ja liikuntaominaisuuksia.

Samsungin Gear Sportista on nähty toistaiseksi tämän verran. Kuva FCC:n tietokannasta.

Samsungin Gear Sportista on nähty toistaiseksi tämän verran. Kuva FCC:n tietokannasta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut