Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Android Oreon piti parantaa Bluetooth-yhteyksiä – toisin kävi: yhteysongelmat lisääntyneet

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Androidin uusin versio, 8.0 Oreo, julkaistiin aiemmin tällä viikolla ja nopeimmat käyttäjät ovat sen ladanneet ja asentaneet.

Ensimmäisten uusien ominaisuuksien joukossa julkistettiin entistä kehittyneempi Bluetooth-tuki. Oreon piti esimerkiksi parantaa Bluetoothin toimivuutta ja vähentää yhteysvirheiden määrää.

Android Police raportoi kuitenkin, että Nexus- ja Pixel-käyttäjien Bluetooth-ongelmat eivät ole kadonneet minnekään. Päinvastoin, ne ovat monilla jopa lisääntyneet. Molempien laitteiden omistajat kertovat muun muassa pätkivästä ja tökkivästä äänenlaadusta musiikkia toistettaessa, puhelimen uudelleenkäynnistymisistä podcastien yhteydessä ja ongelmista autoon yhteyttä muodostettaessa. Älypuhelimeen yhdistettävän laitteen käyttämällä Bluetooth-versiollakaan ei näytä olevan vaikutusta tilanteeseen, sillä tilanne on sama riippumatta yhteyslaitteen iästä.

Google on vuosien varrella kamppaillut Bluetooth-ongelmien kanssa aikaisemminkin, mutta uuden Oreo-päivityksen toivottiin vihdoin tuovan helpotusta tilanteeseen. Hakukonejätti on kuitenkin ryhtynyt toimiin ripeästi. Se kerää käyttäjien lähettämiä tietoja ja palautetta yrittäen näin paikantaa ja korjata ongelmat mahdollisimman pikaisella aikataululla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Einari

  Android on edelleen yhtä vitsi kuin ilmestyessäänkin.

  • Semmosta

   Ihan samalla tavalla niitä tyhmiä bugeja löytyy ios alustalta.

 2. Hendriks

  Joka kerta uuden x.0 -version ilmestyessä, 🙄.

  • Henrik1

   Hyvä, ettei isoimmat valmistajat (Samsung,Huawei,…) ole nopeasti valmiita päivittämään omien älypuhelinmalliensa käyttöjärjestelmää uusimpaan Android versioon!. 6kk aikataulu alkaa olemaan hyvä, eiköhän suurimmat ongelmat ole silloin jo korjattu.
   Tärkeintä on, että tietoturvapäivitykset ovat ajantasalla!.

 3. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Tuttua vanillaa.
  Mikähän on seuraava ongelma.. akun kuluminen.. vai voisko peräti seuraava korjauspäivitys brikata puhelimia. 😨

Tuoreimmat jutut