Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlelta huhutaan lukuisia uutuustuotteita: Chromebook Pixel, pienempi Google Home, Assistant-kuulokkeet…

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Googlen nykyinen laiteperhe viime syksyltä.

Googlen nykyinen laiteperhe viime syksyltä.

Google on julkistamassa lähikuukausien aikana uudet toisen sukupolven Pixel-älypuhelimensa, joista jo lukuisten huhujen ja vuotojen jälkeen tiedetään varsin paljon. Googlen lähiaikojen laiteuutuudet eivät kuitenkaan ole jäämässä vain uusiin puhelimiin, vaan luvassa on paljon muutakin.

Android Police -sivusto kertoo Googlen suunnittelevan myös uuden Chromebook Pixel -kannettavan ja pienikokoisemman Google Home -älykaiuttimen julkistusta.

Tulevasta Google Home -versiosta ei toistaiseksi ole kerrottavissa juurikaan yksityiskohtia. Siitä on tulossa pienempi, ”miniaturisoitu versio” nykyisestä Google Homesta.

Chromebook Pixel on tulossa Googlen Chrome OS -käyttöjärjestelmällä varustettuna, ja siitä odotetaan Chromebook-kannettavien uutta lippulaivamallia. Yksityiskohdat myös Chromebook Pixelistä ovat toistaiseksi hämärän peitossa. Laite saattaa olla kehitetty versio aiemmin huhutusta Androidin ja Chrome OS:n yhdistävän Andromeda-projektin Bison-laitteesta. Andromedalla varustetun Bisonin tiedetään perutun, mutta sitä saattaa olla kehitetty eteenpäin Chrome OS:llä varustettuna. Toisaalta huhuissa on esiintynyt myös Eve-koodinimellinen huippu-Chromebook, joka saattaa myös olla nyt huhuttu Chromebook Pixel.

 

Kaikissa Googlen uutuuslaitteissa merkittävä rooli on älykkäällä Google Assistant -virtuaaliavustajalla.

Tuoreimmasta Google-sovelluksesta on löytynyt viitteitä myös laitteesta koodinimeltä Bisto, kertoo 9to5Google. Ne tulevat olemaan Assistantin käytön mahdollistavat kuulokkeet. Kuulokkeissa tulee olemaan ainakin kaksi painiketta, Assistantin kuuntelemaan herättävä painike sekä toinen painike, josta saa kytkettyä päälle sanalliset ilmoitukset. Kuulokkeet lukevat tällöin älypuhelimeen saapuvat ilmoitukset ääneen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Hienoa.Hyvä Google

  2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Nämä vähä-älyiset avustajat on kyllä input-output ratiolla mitattuna hyötysuhteeltaan varmasti maailman ylivoimaisesti kalleimpia turhakkeita.

Tuoreimmat jutut