Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Xiaomi esitteli Redmi Note 5A:n – 16 megapikselin omakuvia alle satasella

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Xiaomi Redmi Note 5A.

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Xiaomi on esitellyt uuden Redmi Note 5A:n, joka tarjoaa käyttäjälle 16 megapikselin etukameran ja metallisen rakenteen jopa alle sadan euron hintaan. Alkuun puhelin tulee myyntiin Kiinassa, minkä jälkeen myynti levittäytynee myös muualle.

Xiaomi Redmi Note 5A:n tekniset ominaisuudet:

 • 5,5 tuuman LCD-kosketusnäyttö 1280×720 pikselin tarkkuudella
 • Qualcommin Snapdragon 435 -järjestelmäpiiri
 • 2/3/4 gigatavua RAM-käyttömuistia
 • 16/32/64 gigatavua tallennustilaa ja muistikorttipaikka
 • 16 megapikselin etukamera ja 13 megapikselin takakamera
 • Android 7.0 Nougat ja Xiaomin MIUI 9.0
 • Sormenjälkitunnistin
 • 3 080 milliampeeritunnin akku
 • Fyysiset mitat: 153 x 76,2 x 7,7 millimetriä
 • Paino: 153 g

Xiaomi Redmi Note 5A:n edullisin versio kahden gigatavun RAM-käyttömuistilla maksaa vain 699 Kiinan juania, joka vastaa 89 euroa. 3 gigatavun RAM-muistilla ja 32 gigatavun tallennustilalla varustettu laite maksaa 899 juania eli 114 euroa ja huippumalli, 4 gigatavun RAM-muistilla ja 64 gigatavun tallennustilalla, maksaa 1 199 juania eli noin 152 euroa. Redmi Note 5A tulee saataville kultaisena, ruusukultaisena ja hopeana.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Mineraalimies

  Kun pitelin ensimmäistä iPhone 2G:tä kädessäni tiesin samalla hetkellä Nokian alamäen olevan jyrkkää. Ei tarvitse olla kummoinen ennustaja ennustaakseen kiinalaisten pistävän markkinat lähivuosina uuteen uskoon. Hintataso ja laatuvaikutelma on sitä tasoa, että isoissa taloissa naureskelu on vaihtunut lähinnä paniikinomaiseen hihitykseen.

  Applella, Samsungilla ja Sonyllä ei ole mitään edellytyksiä myydä laitteitaan +500 -+900,00 hintaan kun kiinalaisilta saa tusinan laitteita samaan hintaan.

  Mullistus tulee olemaan kova ja isot talot eivät näytä asiassa olevan ajan tasalla. Kuluttajia voi aikansa rahastaa, mutta kun asiakkaan menettää se tapahtuu todennäköisesti pysyvästi. Kun kiinalaiset saavat logistiikan, myynnin ja markkinoinnin kuntoon se on menoa. HUAWEI onkin jo tuulettanut Euroopan markkinoita ja hätyyttelee Suomessakin kärkisijoja.

  Isoimpana hävijänä näen tässä nimenomaan Applen, joka ei kykene enää tarjoamaan vastinetta tarpeeksi sijoitetulle eurolle (ns. bang for the buck). Elämme mielenkiintoisia aikoja.

  • Hendriks

   ”Kun kiinalaiset saavat logistiikan, myynnin ja markkinoinnin kuntoon se on menoa.”

   Ja toimivat lakien mukaan, kunnioittavat immateriaalioikeuksia, maksavat patenteista ja lisensseistä, 😕. Tästä syystä niitä ei juuri länsimaissa ole laajamittaisesti!.

 2. Roskaaovat

  Kiinalaisissa rauhassa voi olla hintaansa nähden perushyvää mutta ohjelmisto roskaa. Harva kiinalainen halpapuhelin valmistaja tarjoaa niihin 2-vuoden nopeaa päivitystukea.

  • Semmosta

   Pistää vaikka Lineage OS sisään niin tulee hyvä paketti.

Tuoreimmat jutut