Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Androidin perustajan Essential Phone saamassa uusia lisävarusteita – ”Maailman pienin 3D-skanneri”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

360-lisäkamera kiinnittyy magneetein Essential-puhelimeen.

360-lisäkamera kiinnittyy magneetein Essential-puhelimeen.

Androidin perustajan, Andy Rubinin, Essential Phone on saapunut vihdoin toden teolla myyntiin ja puhelimen toimitukset on aloitettu. Essential Phonessa on magneettiset liittimet, joiden avulla laitteeseen voi kiinnittää erilaisia lisävarusteita. Kiinnitysmetodi on hieman vastaavanlainen kuin joissakin Motorolan puhelimissa. Bloombergin haastattelussa Andy Rubin on paljastanut, että Essential Phone saa pari uutta lisävarustetta. Asiasta uutisoi muun muassa PhoneArena.

Pian Essential Phonelle on siis saatavilla kolme erilaista magneettien avulla kiinnittyvää lisävarustetta. Aiemmin lisävarusteista on esitelty 360 asteen kamera. Haastattelussa Rubin kertoo, että yhteensä lisävarusteita on suunnitemissa kuusi kappaletta.

Tulevista, kehityksessä olevista lisävarusteista Rubin paljasti kaksi kappaletta. Ensimmäinen niistä parantaa puhelimesta lähtevää ääntä. Näin ollen puhelimesta voi toistaa musiikkia, esimerkiksi auton stereoista, korkealla äänenlaadulla. Toista lisävarustetta Rubin kuvailee ”maailman pienimmäksi 3D-laserskanneriksi”.

Tarkempia tietoja lisävarusteista Rubin ei paljastanut, mutta kertoi, että 3D-skannerilla on jotain tekemistä itseajavien autojen etäisyyttä mittaavien lasertunnistimien kanssa. 3D-laserskanneri -lisävarusteella voi siis todennäköisesti ainakin mitata asioiden etäisyyttä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Miten kävikään LG:n lisävarustekokeilulle, 🙄.

  • Surullista

   Miten kävikään Samsungin akkukokeiluille, 🔥.

   • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Mille ihmeen akkukokeiluille? Kerro tästä lisää?

    • Calileon

     Käsittääkseni Notet poksahteli ja niihin kokeiltiin toisia akkuja ja nekin poksahteli. Lopulta vedettiin kokonaan markkinoilta ja nyt niihin kokeillaan seuraavia akkuja ja laitetaan uudelleen myyntiin.

     • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

      Näinhän ne teki, mutta en silti rinnastaisi sitä LG:n moduulikokeiluihin (jota tuo ”konkka-samsung” yrittää tuossa nohevasti tehdä). Samsungin tapauksessa oli kyse suunnitteluvirheestä. Tai oikeastaan ennalta arvaamattomasta tapahtumaketjusta. Ei kaikkia muuttujia voi ottaa millään huomioon. Ei tuossa mitään uutta kokeiltu, suunnittelussa oli vain funktio, jota ei osattu ottaa huomioon.

      LG sen sijaan yritti tuoda markkinoille ihan uudenlaista asiakaskokemusta; vieläpä pahasti keskeneräisenä. Motorolalla tuossa nyt oli edes jotain järkeä, mutta ei tainnut olla sekään mikään hitti. Joten eiköhän Hendriksin pointti ole lähinnä se, että mitä järkeä lähteä tällaisen pienen kioskin kokeilemaan jotain, jossa isompikin on jo epäonnistunut.

     • Hendriks

      Kommentoin vaan sitä mitä nimimerkki ”Surullista” todennäköisesti tarkoitti. Ei siis omasta mielestänikään ole sama asia.

Tuoreimmat jutut