Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei lämmittelee Mate 10 -julkistustaan – tulossa Leican tuplakameralla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Viime vuoden marraskuussa esitelty Huawei Mate 9.

Viime vuoden marraskuussa esitelty Huawei Mate 9.

Huawei esittelee 16. lokakuuta uuden huippupuhelimensa – mitä todennäköisimmin Mate 10 -älypuhelimen. Huawein saksalainen YouTube-tili on julkaissut lämmittelyvideon tulevasta Mate 10 -puhelimesta. Video keskittyy pääosin puhelimen kameraan ja siitä paljastuukin esimerkiksi kameran megapikselimäärät.

Mate 10:ssä on odotetusti Leica-brändätty tuplakamera, jossa on yksi normaali värillinen sensori ja yksi mustavalkosensori. Värillisessä sensorissa on 12 megapikseliä ja mustavalkosensorissa 20 megapikseliä. Kameran vasemmalla puolella on kaksois-LED-kuvausvalo ja oikealla puolella joitakin muita sensoreita. Ne voivat liittyä lasertarkennukseen tai mahdollisesti 3D-tunnistukseen, jonka avulla puhelimessa panostettaisiin lisättyyn todellisuuteen.

Mate 10:n odotetaan myös jälleen toimivan Huawein uuden oman HiSilicon Kirin 970 -järjestelmäpiirin esittelevänä laitteena. Kirin 970 jatkaisi jo Kirin 960:stä tutuilla Cortex-A73-tehoytimillä, mutta tuotantotekniikassa tapahtuisi muutos 16 nanometristä 10 nanometriin. Tämä mahdollistaisi pienemmän lämmöntuotannon ja virrankulutuksen sekä näin myös kellotaajuuksia nostamalla paremman suorituskyvyn. Lisäksi grafiikkasuoritin vaihtuisi huhujen mukaan ARMin Mali-G71MP8:sta MP12-versioon, jossa on neljä ydintä enemmän Kirin 960:n grafiikkasuoritinta enemmän.

Alla Huawein julkaisema lämmittelyvideo.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. SANDY

    Niin siin se megapikseli kuva on Mate 9’n mainoksesta napattu, eikä sillä ole todennäköisesti mitään tekemistä itse mate 10 kameroihin jotka luonnollisesti ovat askeleen kehittyneempiä kuin mate 9’n Leica camera 2.0

Tuoreimmat jutut