Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lisävauhtia virtuaalitodellisuuteen? HTC laski Viven hintaa 200 eurolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nykyinen HTC Vive -laitekokonaisuus.

Nykyinen HTC Vive -laitekokonaisuus.

HTC laskee Vive-virtuaalitodellisuuslaitteensa hintaa kahdella sadalla eurolla 699 euroon.

Kaikki Vivet sisältävät lisäksi kuukauden Viveport-ilmaistilauksen. Viveportissa voi valita viisi julkaisua kuukaudeksi käyttöön.

Hinnanalennuksella HTC pyrkii luonnollisesti kiihdyttämään Vive-myyntiä. Tehokkaan tietokoneen rinnalleen vaativien virtuaalitodellisuuslaitteiden, kuten Viven sekä sen tärkeimmän kilpailijan, Facebookin Oculus Riftin, myynnin on nähty jääneen pettymykseksi – ainakin kovimpiin odotuksiin nähden.

Viven myyntipakkaus sisältää itse päähän asetettavan silmikon lisäksi kaksi tukiasemaa liikkeen seuraamiseksi sekä kaksi käsiliikeohjainta. HTC:n mukaan se on myös parantanut yhteyskaapeleita sekä tehnyt Vive-päälaitteesta kevyemmän

Myös Oculus Riftin hintaa laskettiin merkittävästi kesäalessa. Rift-päälaitteen, Oculusin Touch-ohjaimet, kaksi anturia, kauko-ohjaimen sekä Xbox-ohjaimen saa nyt Oculusin omasta verkkokaupasta tilattua 449 euron hintaan.

Yhteensä Vive-yhteensopivia sisältöjä on saatavilla HTC:n mukaan jo 3 600 kappaletta. Pian uusina VR-peleinä ovat tulossa Fallout 4 ja Doom VFR.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  En henk.koht. ostaisi ensimmäisen sukupolven virtuaalitodellisuuslaitteita vaikka hinta olisi vieläkin alhaisempi, 😕.

  • qwe

   Ei tarvitse,.

 2. Pj66

  Ostin S8+:aan 360 kameran ja Vr-lasit kun sain halvalla. Eihän se tietenkään samalla tasolla mene tarkkuudessa. Ihan kiva lelu ja hauska vähän aikaa katsella vaikka Netflixiä ”isolta ruudulta” kunnes alkaa otsaa painamaan ja hikoilemaan. Ja täytyy sanoa että jokainen joka testannut noita lasejani pelissä tai muuten vaan hegaillut virtuaalimaailmassa, valittaa 10 min jälkeen huonoa oloa. Ja se pitää paikkansa, en tiedä miten alkaa huimaamaan kun pelailet pidemmän jakson. Ei hyvä.

 3. Vili

  Tekniikka on kallista kun mikä, VR lasit sulkee sut pois ympäröivästä maailmasta ja vain sinä voit nauttia siitä. Lasit on painavat ja kämpelöt, sisältöä VR laseille ei kauheasti ole.

  Kyllähän tuo taitaa edelleen jäädä pienen porukan teknoleluksi, tekniikka ja hinta vaan ei ole sillä tasolla, että massa kiinnostuisi.

  Oikea hinta voisi olla 199e enkä tiedä auttaisiko sekään ihan hirveästi loppupeleissä.

 4. 12345

  Assetto Corsaa noilla olisi kyllä varmasti mukava pelata.

Tuoreimmat jutut