Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Asus julkisti ZenFone 4 -uutuuspuhelimensa virallisesti – kaksi kameraa takana tai edessä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Asus on nyt viimein julkistanut uudet, jo useampaan otteeseen aiemmin vuotaneet ja vahingossa myös Asuksen omassa verkkokaupassa Ranskassa paljastuneet ZenFone 4 -puhelimensa virallisesti järjestämässään tilaisuudessa.

Päivän uutuudet ovat ZenFone 4, ZenFone 4 Pro, ZenFone 4 Selfie sekä ZenFone 4 Selfie Pro. Lisäksi jo aiemmin Venäjällä julkistettiin myös uutuusjoukkoon lukeutuva ZenFone 4 Max, jonka erikoisuus on kookas 5 000 milliampeeritunnin akku.

Asus-uutuuksista ZenFone 4:stä ja ZenFone 4 Prosta löytyy kaksoiskamera takaa, ZenFone 4 Selfiestä ja ZenFone 4 Selfie Prosta puolestaan edestä.

Ainakin ZenFone 4 on tulossa tuttuun Asus-tapaan myös useina eri versioina. Niistä yhdessä on Qualcommin tuore Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri, 6 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua tallennusmuistia ja 3 300 milliampeeritunnin akku. Myös takaa lasipintaisessa ZenFone 4:ssä on 5,5 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä ja 12 + 8 megapikselin takakamera. Matalamman tarkkuuden kamera on varustettu 120 asteen laajakulmalinssillä. Pääkamerassa on myös optinen kuvanvakain ja aukon koko on f/1,8.

ZenFone 4.

ZenFone 4.

ZenFone 4 Pro puolestaan sisältää Qualcommin ykköspiirin Snapdragon 835:n ja akun kapasiteetti on 3 600 milliampeerituntia. ZenFone 4 Pron kaksoiskameraratkaisu eroaa ZenFone 4:stä: laajemman kuvakulman sijaan toinen kamera tuo kokonaisuuteen 2x optisen zoomin. 16 megapikselin optisella kuvanvakaimella varustetun pääkameran aukon koko on f/1,7 ja pikselikoko 1,4 mikronia.

ZenFone 4 Pro.

ZenFone 4 Pro.

Edullisemmissa ZenFone 4 Selfiessä että ZenFone 4 Selfie Prossa huomio kiinnittyy niiden hurjiin etukameroihin. ZenFone 4 Selfiessä etukamerat ovat tarkkuudeltaan 20 ja 8 megapikseliä, ZenFone 4 Selfie Prossa 12 megapikselin etukameralla tallennetaan kuvia jopa 24 megapikselin koossa. Toisen etukameran tarkkuus Selfie Prossa on 5 megapikseliä. Matalamman tarkkuuden toinen kamera on molemmissa tarjoaa 120 asteen kuvakulman. Lisäksi kummassakin etukameroita tukee myös LED-kuvausvalo. Takakamera on tarkkuudeltaan 16 megapikseliä.

ZenFone 4 Selfie.

ZenFone 4 Selfie.

ZenFone 4 Selfie Pro.

ZenFone 4 Selfie Pro.

ZenFone 4 Selfien ominaisuudet ovat kaksikosta heikommat. Molemmissa on 5,5 tuuman näyttö, mutta Selfiessä tarkkuus on vain 1280×720 pikseliä verrattuna Pron 1920×1080 pikseliin – ja tekniikka perinteinen LCD yleisesti parempana pidetyn AMOLEDin sijaan. Lisäksi Pro-mallissa on huomattavasti enemmän tehoa Snapdragon 625:n voimin verrattuna perus-Selfien Snapdragon 430:een.

Aiemmin julkistetusta ZenFone 4 Maxista on esitelty myös uusia versioita. Se tulee myyntiin Snapdragon 425 ja 430 -järjestelmäpiireillä. Lisäksi tulossa on myös ZenFone 4 Max Pro, jossa takakameran tarkkuus on 16 megapikseliä perusmallin 13 megapikselin sijaan.

Alta löytyvät Asuksen videot tarjoavat esittelyn uutuuksista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Elmu

    Mielenkiintoisia julkaisuja! Ei voi Hendriks valittaa etteikö olis jotain erilaista verrattuna muihin! Mukavan kokoinen akku tossa sd835 mallissa

Tuoreimmat jutut