Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Muistatko vielä Polaroid-pikakamerat? Nyt tulevat taas uudet Polaroid-älypuhelimet ja -tabletit

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Polaroid Cosmo K.

Polaroid Cosmo K.

Legendaarisilla pikakameroillaan aikanaan tunnetuksi noussutta Polaroid-brändiä hyödynnetään nyt myös älypuhelimissa ja tableteissa – vähän samaan tapaan kuin on nähty myös Kodak-älypuhelimia.

Polaroid ei edes ole täysin uusi nimi älypuhelimissa. Nyt se on esitellyt kaksi uutuutta, Cosmo K ja Cosmo K Plus -älypuhelimet, jotka ovat tulossa saataville aluksi ainakin Meksikossa, kuten myös uusi Jet C7 -tablettilaite.

Puhelimet on tähdätty tiukasti budjettiluokkaan eikä ominaisuuksista juuri kohokohtia löydy.

Cosmo K on varustettu 5 tuuman HD-näytöllä, 13 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukameralla. Sisuksista löytyy MediaTekin neliytiminen 1,3 gigahertsin järjestelmäpiiri, vain 1 gigatavu RAM-muistia sekä 8 gigatavua sisäistä tallennusmuistia. Cosmo K Plus korottaa näytön koon 5,5 tuumaan, mutta muuten edellä mainitut ominaisuudet ovat samat.

Jet C7 -tabletissa on myös 3G-mobiiliverkkoyhteys ja 5 megapikselin kamera sekä takana että edessä. Näytön koko on 7 tuumaa. RAM-muisti ja tallennusmuisti ovat myös tabletissa 1 ja 8 gigatavua.

Käyttöjärjestelmänä kaikissa kolmessa uutuudessa on jo iäkäs Android 6.0 Marshmallow.

Polaroid-uutuuksia tuskin nähdään Suomen markkinoilla. Ominaisuuksien perusteella se ei kuitenkaan näytä olevan suuri menetys.

Polaroid C7 Jet Aqua-värillä.

Polaroid C7 Jet Aqua-värillä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Polaroid -yrityksen tuote vai lisensoitu vain brändi (kuten esim. HMD.)?. 🤔

Tuoreimmat jutut