Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Asus Zenfone 4 Max julki – uuden sarjan ensimmäinen puhelin tulee jättiakulla ja laajakulmakameralla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Asus Zenfone 4 Max tulee kolmena värivaihtoehtona.

Asus Zenfone 4 Max tulee kolmena värivaihtoehtona.

Asus, jonka älypuhelimet ovat juuri tulleet laajemmin myyntiin myös Suomessa, on esitellyt uuden keskihintaisen Zenfone 4 Max -älypuhelimen. Puhelin on jo listattu Asuksen Venäjän verkkosivuille.

Zenfone 4 Maxin erikoisuus on kookas, 5 000 milliampeeritunnin akku, joka tarjoaa puhelimeen erinomaisen akkukeston. Asuksen mukaan valmiusaika 4G-verkossa yltää jopa 46 päivään, videota puhelimella voi katsoa 22 tuntia putkeen ja puheaika 3G-verkossa on 40 tuntia. Verkkosurffailussa Wi-Fi-verkossa virtaa riittää 26 tunniksi. Zenfone 4 Maxia voidaan käyttää myös latauslähteenä muille laitteille. Akun lataaminen puolestaan käy varsin hitaasti: tyhjästä täyteen lataus kestää 4 tuntia mukana toimitettavalla 10 watin laturilla.

Asus Zenfone 4 Max.

Toinen erikoisuus Zenfone 4 Maxista löytyy takakamerasta, joka koostuu kahdesta 13 megapikselin kamerasta. Tavallisen, f/2,0-aukolla varustetun ja 80 asteen kuvakulman kameran rinnalla on toinen laajakulmaisempi kamera, joka tarjoaa 120 asteen kuvakulman. 8 megapikselin ja 85 asteen etukamera f/2,2-aukolla pystyy lisäksi laajempiin 140 asteen panoraama-selfieihin. Takakamerassakin on tarjolla erikoisuus myös ohjelmistossa: Super Resolution -tila luo ohjelmistollisesti 64 megapikselin kokoisen jättikuvan niin haluttaessa.

Muita Zenfone 4 Maxin ominaisuuksia ovat 5,5 tuuman IPS LCD -näyttö 1920×1080 pikselillä, sormenjälkitunnistin, Qualcommin Snapdragon 425 tai 430 -järjestelmäpiiri versiosta riippuen, 2-4 gigatavua RAM-käyttömuistia, 16, 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia versiosta riippuen sekä microSD-muistikorttipaikka ja lisäksi kaksi SIM-korttipaikkaa.

Käyttöjärjestelmäversio on Android 7.0 Nougat varustettuna Asuksen ZenUI-käyttöliittymällä.

Venäjällä Zenfone 4 Maxin hinta lähtee 13 900 ruplasta eli reilusta 200 eurosta edullisimpana versiona 2 gigatavun RAM- ja 16 gigatavun tallennusmuistilla sekä Snapdragon 425 -piirillä.

Zenfone 4 Maxin jatkoksi Asukselta odotetaan Zenfone 4 -sarjaan vielä useita, jopa viittä lisäpuhelinta. Nähtäväksi jää saapuvatko ne kaikki vai vain osa myyntiin myös Suomessa.

Asus Zenfone 4 Max.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut