Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sonyn uuden Xperia XZ1 -huippupuhelimen design paljastuu kuvissa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Myös Sonyn odotetaan julkistavan kuun vaihteessa uutuuksiaan Berliinissä IFA-messujen yhteydessä. Uutuuksiin lukeutuu uusi Xperia XZ1 -huippupuhelin, jonka design on nyt nähty OnLeaksin yhdessä Compareraja-sivuston kanssa julkaisemissa kuvissa.

Tuttuun OnLeaks-tapaan tälläkin kertaa on kyse vuotaneiden CAD-suunnittelutiedostojen perusteella luoduista kuvista. Kuvissa nähdään Xperia-puhelin, jonka muotokieli on tuttua Sonya. Etupuolella näytön ylä- ja alapuolelle on yhä kookkaat reunukset. Takana nähdään kamera sekä pitkulainen alue, jossa sijaitsevat LED-kuvausvalo sekä kameraan liittyvät anturit. Kokonaisuutena puhelimen muotoilu on kulmikas, mikä on myös tuttua lukemattomista aiemmista Xperioista.

Kuulokeliitin löytyy puhelimen yläpäästä, ja alareunassa on USB-C-liitännän paikka. Metallirakenteisen Xperia XZ1:n mitat ovat 146,8 x 73,4 x 7,6 millimetriä ja näytön koon pitäisi olla 5,2 tuumaa. Sormenjälkitunnistin löytynee Sonylle tyypilliseen tapaan puhelimen oikealta kyljeltä löytyvästä lukituspainikkeesta.

Xperia XZ1:een odotetaan huippuluokan ominaisuuksia. Kameran odotetaan olevan pitkälti sama 19-megapikselinen kuin jo Xperia XZs:ssä sekä Xperia XZ Premiumissa.

Xperia XZ1:een odotetut ominaisuudet:

 • Android 7.1.1 tai Android 8.0.0 -käyttöjärjestelmäversio
 • Näytössä 1920×1080 pikseliä, koko 5,2 tuumaa
 • 19 megapikselin takakamera
 • 13 megapikselin etukamera
 • Qualcomm Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri
 • 4 gigatavua RAM-muistia
 • 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia
 • 3 000 milliampeeritunnin akku

Lisäksi Sonylta odotetaan Xperia XZ1 Compact ja Xperia X1 -puhelimia, joista on myös paljastunut jo joitakin tietoja.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Semmosta

  Saisi olla kyllä sirompi.

 2. Sony

  Sonyllä on paras design, mutta nuo perhanan reunukset.

Tuoreimmat jutut