Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook päivitti kameraansa – lisänä GIF-kuvat ja livevideot

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Facebook Stories -julkaisuja tehneet kaverit näkyvät kotinäkymän ylälaidassa.

Facebook Stories -julkaisuja tehneet kaverit näkyvät kotinäkymän ylälaidassa.

Facebook lisäsi sovelluksiinsa Stories-ominaisuuden yhteydessä kokoruudun kamerasovelluksen, jolla voi ottaa kuvia omiin tarinoihinsa. Nyt Facebook on päivittänyt kameraansa tuoden siihen uusia ominaisuuksia. Asiasta uutisoi TechCrunch. 

Facebookin kameran kautta käyttäjä voi nyt aloittaa suoraan livelähetyksen. Livelähetystilan saa käyttöön pyyhkäisemällä kameratila normaalista Liveksi. Kameralla voi jatkossa myös ottaa kahden sekunnin mittaisia GIF-kuvia ja värikkäillä taustoilla varustettuja tekstejä. Niitä käyttäjä voi jakaa omaan tarinaansa, suoraan tietyille käyttäjille tai perinteisempään uutisvirtaan.

Yhtiö on testannut kaikkia nyt tuotuja ominaisuuksia jo aiemmin pienemmissä osissa. Nyt kaikki ovat kuitenkin saatavilla suoraan Facebookin kamerasta. Uusien ominaisuuksien myötä Facebookin kamera on lähempänä Instagramin Stories-kameraa, joka on kerännyt myös suuren suosion.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut