Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Paljastus: edullisempi HTC U11 Life -puhelin sisältää huippuluokasta tuttuja ominaisuuksia – mukana puristustunnistus

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC U11 Life Android Authorityn kuvassa.

HTC U11 Life Android Authorityn kuvassa.

HTC:lta on tulossa keskihintainen uusi älypuhelin U11 Life, joka tuo U11-huippupuhelimesta tuttuja elementtejä edullisempaan hintaluokkaan.

U11 Lifesta raportoi nyt Android Authority -sivusto, joka julkaisi myös oheisen kuvan puhelimesta. Kuvan perusteella etupuoleltaan myös U11 Life näyttää varsin geneeriseltä modernilta älypuhelimelta.

HTC U11 Life tulee sisältämään 5,2 tuuman näytön 1920×1080 pikselillä, sormenjälkitunnistimen etupuolella, U11:n tavoin 16 megapikselin kameran sekä takana että edessä, Qualcommin Snapdragon 630 -järjestelmäpiirin, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä microSD-muistikorttipaikan. Mukana toimitetaan HTC:n USonic-vastamelukuulokkeet.

U11 Life sisältää myös U11:n erikoisuuden, puristustunnistuksen, puhelimen kyljiltä löytyvien anturien myötä. HTC:n Edge Senseksi ristimä ominaisuus mahdollistaa esimerkiksi eri sovellusten avaamisen ja toimintojen suorittamisen puhelinta puristamalla.

HTC U11 Life on myös pölyn- ja vedenkestävä IP67-luokitellusti eli se kestää upotuksen 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Kaikin puolin tulossa vaikuttaisi olevan hyvä keskihintaluokan älypuhelin. Tarkkaa aikataulua U11 Lifelle ei ole vielä kerrottu, mutta puhelimen pitäisi tulla markkinoille vielä tämän loppuvuoden aikana.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut