Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Musta on uusi Honor 9 -väri Suomessa – myyntiin ensi viikolla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Honor 9 Midnight Black.

Honor 9 Midnight Black.

Huawei tuo Honor 9:n myyntiin Suomessa nyt myös mustana Midnight Black -värinä. Tähän asti Honor 9:ää on täällä myyty sinisenä Sapphire Blue ja hopeanharmaana Glacier Grey -värinä.

Musta Honor 9 on saatavilla 14. elokuuta alkaen. ”Valoa heijastava lasipinta tuo Midnight Blackin mustan esille silkkisen viettelevänä”, hehkutetaan valmistajan taholta.

Honor 9 Midnight Black on Glacier Grey- että Sapphire Blue -mallien tapaan saatavilla 4 Gt + 64 Gt -muistilla suositushintaan 499 euroa.

Aiemmin on kerrottu myös Honor 9:n 6 Gt + 128 Gt -version saapuvan Suomeen elokuussa 599 euron hintaan.

Honor 9 tuli Suomessa myyntiin ensimmäisenä Euroopassa. ”Suomessa toteutetut markkinointikampanjamme ovat herättäneet laajaa kiinnostusta aina pääkonttoriamme myöten. Näkemyksiämme kuunneltiin tarkasti uutta kampanjaa suunniteltaessa ja olimme tiiviisti läsnä sen toteutuksessa”, kertoo Huawei Suomen kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki. ”Asemamme markkinassa on vakiintunut ja myös markkinointimme pitää kehittyä sen mukaisesti. Olemme kansainvälinen yritys, jonka brändit yhdistävät ihmisiä yli maarajojen. Uusi kampanjamme vahvistaa tätä globaalia yhteyttä sekä Honor 9:n vertaansa vailla olevaa vastinetta rahalle”, sanoo Lehtimäki.

Huawei kertoi viimeksi heinäkuussa toimittaneensa jo miljoona Honor 9 -puhelinta jo ensimmäisen kuukauden aikana sen lanseerauksesta.

Kiinassa Honor 9:stä on julkistettu juuri jo myös uusi turkoosi väri, minkä lisäksi vahvistamattomissa kuvissa on nähty myös oranssi, punainen ja keltainen väri.

Honor 9:ssä on 5,15 tuuman näyttö, 12 + 20 megapikselin takakamerat, 8 megapikselin etukamera ja muun muassa pikalataus. Uutta Honor 9:ssä on muun muassa Monsterin kanssa yhteistyössä kehitetty Huawei Purity -taajuuskorjain sekä 3D-hahmon luomisen itsestään tai ystävästään mahdollistava 3D Creator -kuvaustila. Honor 9:ssä on myös GoPro Quik -videoeditori yksinkertaiseen videomuokkaukseen.

Suomessa aluksi myyntiin tulivat oikealla näkyvä hopeanharmaa ja sekä keskeltä löytyvä sininen väri. Nyt värivalikoima laajentuu kuvan mustalla.

Suomessa aluksi myyntiin tulivat oikealla näkyvä hopeanharmaa ja sekä keskeltä löytyvä sininen väri. Nyt värivalikoima laajentuu kuvan mustalla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Suomalaisille myy kiinalainen roska, 😕👎.

  • SANDY

   Yep, ja tällä Kiina roskalla on erinomainen hinta/laatu suhde toisin kuin Applen vastaavassa kiina roskassa😊

   • Eetu

    Hyvin sanottu, 🙄.!

  • Minierkki

   Hendriks,! mikäs ei ole roskaa?.,;§½

  • Semmosta

   Sulla vissiin sitten on joku Etelä-Korealainen roska? Vai oletko Applefanboy, lie minkä puhelimen omistatkaan, jos edes on sellaista.

   • Henrik1

    Taitaa olla iPaska 7.🤔😈

 2. Nokia

  No ei trolli-Hendriks käytä kännykkää tai sit sillä on joku menneen talven Lumia mikä kyllä on melkeen sama kun ei olisi kännykkää ollenkaan sit.

Tuoreimmat jutut