Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Saako Honor 9 pian uutta väriä? Kuvat povaavat todella pirteitä vaihtoehtoja

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Honor 9:n toistaiseksi esitellyt värit ovat hillitympiä.

Honor 9:n toistaiseksi esitellyt värit ovat hillitympiä.

Huawein sisarbrändin Honorin lippulaivaälypuhelin Honor 9 saattaa saada pian pintaansa uutta väriä – jos on uskominen Kiinasta kantautuvia kuvia.

Uusissa kuvissa Honor 9 nähdään hopeanharmaan rinnalla todella pirteinä oranssina, punaisena sekä keltaisena värivaihtoehtona, jotka toisivat jopa koko älypuhelinmarkkinoiden mittapuulla lisää kaivattua väriä.  Oranssia tai keltaista väriä ei metalli- ja lasirakenteisissa puhelimissa ole paljoa nähty. Takavuosina Nokian Lumioissa myös nämä värit olivat yleisiä.

Jo ennen Honor 9:n julkistusta puhelimesta huhuttiin kuvien kera keltaista värivaihtoehtoa, mutta lopulta Huawei julkisti puhelimen vain hillitymmissä väreissä. Myös uudet kuvat voivat olla vain toiveikasta kuvanmuokkausta.

Suomessa Honor 9:n värivaihtoehdot ovat toistaiseksi hehkuva sininen Saphire Blue ja hienostuneen hopeanharmaa Glacier Grey. Joissakin muissa vaihtoehtoja ovat myös musta ja kulta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Alkuperäisessä kuvassa oli harmaa puhelin sinisen paperin päällä ja toisin päin joten nuo kuvat eivät oikein ole loogiset kun sinisen paperin pitäisi olla saman värinen kuin puhelin harmaalla paperilla🤔

  • Hendriks

   Logiikka puuttuu miten?. 🤔

 2. SANDY

  Toki se on totta että honor 9 on saanut uuden värin mutta se ei ollut yksikään noista.

  http://playfuldroid.com/honor-9-is-now-available-in-bird-blue/

Tuoreimmat jutut