Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Fitbitin tuleva ensimmäinen älykello uusissa mallikuvissa – tällaiset ominaisuudet luvassa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Yksi Fitbitin älykellon värivaihtoehdoista.

Yksi Fitbitin älykellon värivaihtoehdoista.

Aktiivisuusrannekkeistaan tuttu Fitbit on tuomassa ensimmäisen varsinaisen älykellonsa markkinoille vielä myöhemmin tänä vuonna. Nyt kellosta on nähty uutta kuvamateriaalia.

Uudet Wareable-sivuston julkaisemat kuvat ovat yhteneväisiä aiemmin toukokuussa vuotaneen kuvan kanssa. Kellon design muistuttaa Fitbitin aiempaa Blazea.

Yllä kuvassa näkyvän ruusukulta-sininen yhdistelmän ohella Fitbit-kellon pitäisi tulla hopeisena laivastonsinisellä rannekkeella sekä tummempana mustan rannekkeen kanssa.

Jo aiempien huhujen mukaan Fitbitin kello tulee sisältämään kirkkaan Apple Watch Series 2:n tavoin 1 000 nitiin yltävän näytön, sykemittarin, GPS-paikannuksen sekä olemaan alumiinirakenteinen. Kellon hinnaksi kerrottiin aiemmin olevan tulossa noin 300 dollaria.

Uusien kuvien perusteella Fitbitin kello voi sisältää infrapuna-anturit, joita voidaan mahdollisesti käyttää veren happipitoisuuden mittaamiseen. Varmaa tämä ei kuitenkaan vielä ole – anturit saattavat myös vain viedä eteenpäin sykemittausta esimerkiksi sykkeen vaihtelun mittaamisella.

Fitbit-kello tulee saamaan asennettavien sovellusten tuen ja sovelluskaupan kiitos Fitbitin toimintansa viime vuonna lopettaneelta älykellopioneeri Pebbleltä hankkimien ohjelmistojen ja osaamisen.

Fitbitin toimitusjohtaja James Park on myös kertonut kellon tulevan olemaan vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti sekä tarjoavan useamman päivän toiminta-ajan yhdellä latauksella. Aiemmin akunkestoksi huhuttiin jopa neljää päivää.

Kelloon on tulossa myös musiikki- ja maksutoiminnot, mutta näiden osalta tuki voi keskittyä lähinnä Yhdysvaltoihin, sillä musiikkipalvelukumppanin on huhuttu olevan Pandora eikä maksuratkaisuakaan todennäköisesti täällä välittömästi käytössä nähdä.

Kellon kanssa Fitbit on tuomassa markkinoille myös ensimmäiset Bluetooth-nappikuulokkeensa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut