Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook lopettaa ryhmäsovelluksen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Facebook Groups.

Facebook Groups.

Facebook lopettaa erillisen Groups-sovelluksen. Jatkossakin ryhmät pysyvät käytettävissä Facebook-pääsovelluksen kautta.

Facebook Groups on jo poistunut ladattavista. Täysin se lakkaa toimimasta 25. elokuuta.
”Koska keskitymme ryhmiin Facebook-pääsovelluksessa ja osoitteessa facebook.com, lopetamme Facebook-ryhmät-sovelluksen iOSille ja Androidille. Tämä tarkoittaa sitä, ettet voi kirjautua Facebook-ryhmät-sovelluksen 25.8.2017 jälkeen. Kaikki tässä sovelluksessa olevat ryhmät ovat saatavilla Facebook-pääsovelluksessa, jossa voit edelleen olla yhteydessä kaikkiin yhteisöihisi”, toteaa Facebook.

Facebook julkaisi erillisen Groups-sovelluksen vuonna 2014. ”Vuosien aikana moni teistä on käyttänyt itsenäistä sovellusta ja antanut palautetta. Kommenttinne ovat olleet merkittävässä asemassa kehittäessämme toimintoja, kuten Tutki-toiminnon, joka otettiin ensin käyttöön Facebook-ryhmät-sovelluksessa ja jota on paranneltu Facebook-pääsovelluksessa ja joka helpottaa asianmukaisten ryhmien etsimistä.”

Aikanaan Facebook kiihdytti esimerkiksi erillisen Messenger-sovelluksen yleistymistä pakottamalla kaikki käyttämään sitä poistamalla Messenger-toiminnot pääsovelluksesta. Erillinen Groups-sovellus ei kuitenkaan osoittautunut niin houkuttelevaksi, että Facebook olisi päätynyt samanlaiseen ratkaisuun. Sen sijaan ryhmät typistyvät takaisin vain yhdeksi Facebookin osa-alueeksi sen pääsovelluksessa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut