Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Opiskelija, oletko ostamassa Macia tai iPad Prota? Erityisesti nyt se kannattaa hankkia suoraan Applelta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple tarjoaa Beats-kuulokkeita kaupan päälle.

Apple tarjoaa Beats-kuulokkeita kaupan päälle.

Kouluvuosi pyörähtää jälleen pian käyntiin ja perinteiseen tapaan myös Apple huomioi tämän back to school -tarjousten muodossa.

Tänä vuonna Apple tarjoaa korkeakouluopiskelijoille Beats-kuulokkeet ilmaiseksi kaupan päälle iPad Pron ja Macin ostajalle omassa verkkokaupassaan. Maceista mukana tarjouksessa ovat kaikki muut paitsi Mac mini. iPadeista etu koskee vain Pro-malleja, ei edullisempia iPadeja.

Opiskelijoiden kannattaa useimmiten hankkia Macinsa ja iPadinsa muutenkin Applen omasta verkkokaupasta, sillä ne ovat tarjolla sen kautta alennettuun hintaan korkeakouluopiskelijoille ja koulujen henkilöstölle. Yhtenä esimerkkinä 10,5 tuuman iPad Pron hinta on opiskelijoille vain 719,20 euroa normaalin 749 euron sijaan.

10,5 ja 12,9 tuuman iPad Pron ostajille Apple tarjoaa ilmaiseksi kaupan päälle nyt BeatsX-kuulokkeet, jotka erikseen ostettuna maksavat normaalisti 149,95 euroa. Macin ostajat voivat valita ilmaisiksi kuulokkeiksi BeatsX:n sijaan myös Beats Solo3 Wireless On-Ear tai Powerbeats3 Wireless -kuulokkeet, joiden hinnat ovat 299,95 ja 199,95 euroa. Myös iPad Pron ostajat voivat valita kalliimmat kuulokkeet välirahan maksamalla.

Kuulokekampanja on voimassa 2. lokakuuta asti. Applen mukaan tarjous koskee korkeakouluopiskelijoita, näille hankintoja tekeviä vanhempia sekä oppilaitosten työntekijöitä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Taitaa olla monelle opiskelijalle liian kallis Sipilän leikkausten ansiosta, 😕.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Vieläkös luottokortin saa, kun on tietty määrä opintoviikkoja kasassa? 😎

   • akzuh

    Kyllä AMKssa

 2. Testaaja7

  Kyllä noita back to school tarjouksia saa muualtakin kuin Applelta, esimerkiksi valtuutetuilta jälleenmyyjiltä

 3. Andy

  Tähän uutiseen olis voinut lyödä ”Mainostettu” tägin. Sais suodatettua ne pois…

 4. Hendriksksksksks

  ”Opiskelija, oletko ostamassa Macia tai iPad Prota? Erityisesti nyt se kannattaa hankkia suoraan Applelta”

  Eikä kannata, osta mieluummin Surface.
  .

 5. matti#2

  Ostin aikanaan imacin applen virallisesta kaupasta. Isolla mainostettiin opettajatarjousta -5%, mutta kukaan liikkeessä ei oikein tiennyt millä todistan itseni opettajaksi. Ei kelvannut rehtorin kirje, työsopimus, eikä opetusviraston todistus.

  Pyysivät virkatodistusta, eli eivät itse tienneet mitä se edes tarkoittaa. No en käynyt maistraatissa, mutta lopulta sain alen. Sen verran töitä se vaati, että ei olisi kannattanut.

Tuoreimmat jutut