Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tulevan iPhone 7s:n mallikappale paljastaa lasikuorien ulkonäön

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone 7s Plus dummy

Suurin huomio tämän vuoden iPhone-huhuissa on kiinnittynyt uuteen huippumalliin. Raporttien mukaan kalliin huippumallin rinnalla tulossa ovat kuitenkin myös maltillisemmin uudistuneet iPhone 7s ja iPhone 7s Plus, jotka pohjautuvat viimevuotisiin iPhone 7 -malleihin. Pintamateriaaleihin on huhujen mukaan tulossa merkittävä muutos, sillä iPhone 7s -mallien sanotaan käyttävän lasista takapaneelia, kun 7-malleissa takakuori oli alumiinia. 9to5Macin nyt haltuunsa saamat kuvat antavat osviittaa siitä, miltä lasisella takakuorella varustettu iPhone 7s Plus voisi näyttää.

Apple-vuotajana tunnetun Sonny Dicksonin toimittamissa kuvissa esiintyy tulevan iPhonen toimimattomaksi mallikappaleeksi eli ”dummyksi” mainittu esine, jonka muotoilu muistuttaa hyvin paljon iPhone 7 Plus -mallia. Merkittävä ero on kuitenkin siinä, että alumiinia ovat vain puhelinta sekä takakameran linssejä kiertävät reunukset, takakuoren materiaalin ollessa lasia.

iPhone 7s Plus dummy

Metallireunuksilla ja lasisilla etu- ja takapaneeleilla varustettu iPhone ei ole uusi juttu, sillä vastaava ratkaisu nähtiin jo iPhone 4- ja 4s-malleissa. Tällä kertaa kyse ei tiettävästi kuitenkaan ole vain ulkonäköseikoista, vaan lasinen takakuori mahdollistaa langattoman latauksen käytön. Huhujen mukaan Apple on tuomassa uusiin iPhone-malleihin induktiivisen langattoman latauksen, joka ei tykkää toimia metallikuoren läpi.

Sen lisäksi, että lasinen takapaneeli mahdollistaa langattoman latauksen, kulkevat myös antennien signaalit sen läpi alumiinia paremmin. Ainakaan kuvien dummy-laitteessa ei näykään iPhone 7 -malleista tuttuja muovisia antenniraitoja.

iPhone 7s Plus dummy

Applen odotetaan esittelevän yhteensä kolme uutta iPhone-mallia syyskuussa. Maltillisemmin uudistuneet iPhone 7s -mallit ehtinevät myyntiin jo syyskuun aikana, mutta OLED-näytöllä varustettua uutta huippumallia saatetaan joutua odottamaan pidempään.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Epäilen feikiksi!.

 2. SANDY

  Liian hieno ollakseen Applen tekele, yleensä ovat sieltä rumemmasta päästä.
  Mut jos tarkoitus on tehdä tuosta alkuperäistä iphonea kunnioittava niin siinä kyllä ovat onnistumassa.

 3. Jonahan

  Ei se lasinen tausta ollut iPhone 4:saakaan pelkkä ulkonäköratkaisu. Metallisella taustalla ei kuuluvuus varmasti olisi ollut edes sitä mitä oli.

  • knox

   On se ruma pentele, samsung nostanu tasoa huokeimmissa malleissa, halvin galaxy J3 2017 monipuolinen,metallikuorinen,laadukas, mukava käyttää niinku aina ollu.
   Design hyvä

 4. Nokia

  Sä Hendriks olet feikki ja trolli. Aika stylish kyl jos iPhone 7S tosiaan on tuon näköinen.

 5. Semmosta

  Kyllähän tuo kamerakyttyrä näyttää paremmalta noin päin kuin pystyasennossa.

 6. DrTr

  Applen luurit on aina ollu aika rumia ja rajoittuneita.! 😖

  • Jonahan

   Just näin. Ja juurikin tästä syystä Oppot, Googlet, ja vastaavat kopioivat niitä lähes suoraan.

   • SANDY

    Vain tehdäkseen niistä paremman näköisiä ja laatuisia.

 7. Matti#2

  Ruman värinen ja karmea tuo kromattu reuna. Mutta tämähän on vain malli. Kotelovalmistajat ja korjaajat kiittää lasisesta takakuoresta.

  • SANDY

   Jovain ottaen huomioon että Applen käyttämä lasi on huomattavasti heikompaa (säästösyistä ja itsekkyyden takia) kuin Android puolella oleva gorilla lasi

   • Jonahan

    Gorilla lasia on montaa eri laatua, eikä sitä käytetä kaikissa Android puhelimissa, joten siihen viittaaminen yhtenä kokonaisuutena on ongelmallista. Olisiko jotain viitettä siihen, että iPhonessa käytetään ”huomattavasti heikompaa” laatua?

    Valmistaja on ainakin ihan sama: Corning, jonka kanssa Apple tekee tiivistä yhteistyötä. Myös pudotustesteissä iPhonet ovat pärjänneet erittäin hyvin, toki siihen vaikuttaa muukin kuin pelkkä lasi.

    • SANDY

     Se että valmistaja on Corning, Ei tee iphonen lasista kestävämpää.
     Vai ovatko Appplefanit vain kömpeliä jo valmiiksi pienen luurinsa kanssa kun valtaosa huolloista joita teen on iPhonen (6-7)näytön vaihtoja vaikka huollettaviin laitteisiin kuuluu mm markkina ykkösen huawein honor 7,8,P9 ja myös suosittu OP3/3T

     • Vili

      iPhonet yksittäisenä puhelimena on huomattavasti yleisempiä kuin mikään muu yksittäinen puhelin ja jos halvasta androidista lasi hajoaa niin huolto maksaa saman kun uusi luuri joten harva mitään lasia lähtee edes korjaamaan.

      Yhtä kestävä tai rikkoutuvat lasi noissa melkein kaikissa luureissa on. Huonolla tuurilla hajoaa ja hyvällä tuurilla kestää. Oma 6s on vajaa 2 vuoden aikana pudonnut 4-5 kertaa ja edelleen näyttö kunnossa.

     • Jonahan

      Pyysin viitettä, jostain syystä sitä ei tullut. Anekdoottisi huollosta ei ole viite.

     • Jonahan

      Olen pudottanut iPhone 6:n viimeisen liki kolmen vuoden aikana useita kymmeniä kertoja (tyypillisesti matalalta, sängyltä tai pöydältä, muutaman kerran myös korkealta). Ei mitään ongelmia lasin kanssa, alumiini on aika kärsinyt, mutta suurin osa siitäkin on varmaan tullut avaimista tai muista kavereista taskussa.

      Tämäkin on anekdootti, mutta normaalia ja normaalia kovempaakin käyttöä tuo Corningin laadukas lasi kestää vuosikaudet.

     • Marko

      Sun jutut on kyllä aina täyttä vitsiä. Lässytät aina jostain huollosta jossa mukamas olet puhelimia korjaamassa. No jokaisesta kirjoituksestasi päätellen olen 110 varma että et todellakaan sitä hommaa tee.

     • akzuh

      Ei kai muutaman satasen luurin näyttöä kehtaa korjaa, kun se maksaa yleisesti enemmän kuin jälleenmyynti arvo on. Iphonessa se on eri asia, toki en itse iluuriani veisi kellekkään wannabe korjaajalle vaan ainut oikea on apple huolto, esim itronic.

     • akzuh

      Ja jatkoa, että itse korjailen noita luureja merkkiin katsomatta viikottain iltaisin omaksi iloksi ja taskurahan puutteessa. Itse en omaa iluuria huoltaisi kuin applella, ihan periaatteesta.

Tuoreimmat jutut