Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Turing-puhelin ensi kertaa live-kuvissa ja -videolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kohua Suomessa herättäneen älypuhelinvalmistajan Turing Robotic Industriesin uusi puhelinmalli, Turing Phone Appassionato, on nähty ensi kertaa live-kuvissa ja -videolla.

Kuvat ja videon Twitterissä julkaisi Lavish Vintage -nimimerkki. Ensimmäisenä niistä kertoi SuomiMobiili-sivusto.

Turing esitteli Appassionaton yksityiskohtaisemmin maaliskuussa, jolloin se kertoi myös yhteistyöstä kiinalaisen TCL:n kanssa. TCL tunnetaan myös Alcatel- ja BlackBerry-puhelimista, joita se valmistaa ja myy itse.

Toistaiseksi kerrotun tiedon mukaan Appassionaton pitäisi tulla markkinoille jo syyskuussa. Valmistus ei tapahdu Salossa Turingin vuokraamissa entisissä Nokian tehdastiloissa, vaan TCL:n toimesta Kiinassa. Uusissa kuvissa puhelimissa nähdään teksti Designed in Finland. Assembled in China.

Toukokuun lopussa Turing kertoi miljardin dollarin diilistä, jossa kiinalaisjakelija myisi 750 000 uutta Turing-puhelinta Kiinassa. Kiinan kolmeen suurimpaan kaupunkiin Pekingiin, Shanghaihin ja Guanhzouhun ollaan aikeissa perustaa myös lippulaivamyymälät. Nähtäväksi jää, miten nämä Turingin suuret suunnitelmat ja puheet toteutuvat.

Turing Phone Appassionaton runko tulee olemaan metallipohjaista Liquidmorphium-komposiittimateriaalia, joka yhdistää zirkoniaa, kuparia, alumiinia, nikkeliä ja hopeaa. Lisäksi puhelimessa on panostettu ”vahvistettuun älykkyyteen”. Mukana on Sir Alaniksi nimetty keinoälyavustaja.

Käyttöjärjestelmäksi Appassionatoon ollaan tuomassa Androidia ainakin vielä tuoreena 7.1.1 Nougat -versiona. Järjestelmäpiiri on viime vuoden mallia, Qualcommin Snapdragon 821. Kamera on puolestaan varustettu Sonyn 12 megapikselin IMX378-kennolla ja näyttö 5,5 tuuman Samsungin valmistama AMOLED-näyttöpaneeli QHD-tarkkuudella.

Turing Phone Appassionaton hinnat tulevat olemaan korkeita. Halvempi PX8-versio maksaa 1 099 dollaria ja kalliimpi GX8 1 599 dollaria. GX8:ssa on 8 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua tallennusmuistia.

Turingin Appassionatoa edeltäneen ensimmäisen Turing-puhelimen toimitukset epäonnistuivat pahasti. Ennakkotilaajat saivat vain raakileen esiversion laitteesta ja vasta myöhemmin luvattiin toimittaa alkuperäisten lupausten mukainen laite. Sittemmin ensimmäisen puhelimen jatkosuunnitelmat on haudattu ja Turing on siirtynyt kehittämään nyt odotettavaa Appassionato-puhelinta.

https://twitter.com/LavishVintage/status/892847564550270976

https://twitter.com/LavishVintage/status/892846561318899712

https://twitter.com/LavishVintage/status/892846634371080199

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Jimmy

    Uskoisinko menestymisen mahdollisuuteen?. 🤔

  2. Hendriks

    Kuinkakohan paljon tukesrahaa ja verohelpotuksia tämäkin yritys oikein sai!.

  3. Nokia

    Mietippä kuule sitä.

    • Hendriks

      Sinullehan sillä ei ole väliä, kun et veroja koskaan ole palkasta maksanut!. 👎

      • Nokia

        Joo, peukkua sulle vaan alaspäin ja syvään, sinne syvimpään helvettiin, elämätön reppana!

        • Hendriks

          Ei tunnu sinulla kaikki olevan hyvin, ad hominem kertoo aina siitä, että peiliin olisi katsomisen paikka!.

          • Nokia

            Samoin sulle, trolli! T r o l l i ! TROLLI!

Tuoreimmat jutut