Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG vahvisti huippupuhelimensa saavan 6 tuuman OLED-näytön 18:9-kuvasuhteella

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

LG:n julkaisema ennakkokuva V30:sta.

LG:n julkaisema ennakkokuva V30:sta.

LG on aloittanut tulevan huippupuhelimensa V30:n ennakkomarkkinoinnin. LG on tullut tunnetuksi pikku hiljaa tapahtuvista paljastuksista ennen puhelintensa varsinaista julkistusta.

Nyt LG on vahvistanut V30:n saavan OLED-näyttöteknologialla toteutetun FullVision-näytön 18:9-kuvasuhteella ja 2880×1440 pikselillä. Näytön reunukset ovat pienet ja kulmat pyöristetyt. Käytössä on LG Displayn valmistama muovi-OLED-näyttöpaneeli, jota suojaa Gorilla Glass 5 -lasi. LG:n mukaan sen näyttö sisältää myös HDR10-sisältöjen tuen.

LG julkaisi myös yltä löytyvän kuvan, joka ei kuitenkaan paljoa V30:stä paljasta.

V30:n design paljastui jo aiemmin tutun vuotajan OnLeaksin yhdessä MySmartPricen kanssa julkaisemalla videolla, joka löytyy alta.

Kuva LG V30:n ohjekirjasta. Kuvan julkaisi OnLeaks.

Kuva LG V30:n ohjekirjasta. Kuvan julkaisi OnLeaks.

V30:n edeltäjissä V10:ssä ja V20:ssä on nähty päänäytön yläpuolella toinen pikkunäyttö, mutta V30:n pitkulaisemman kuvasuhteen päänäyttö poistaa tarpeen sille ja ajaa sen kanssa käytännössä saman asian. V30:een on myös huhuttu näytön yläreunassa näkyvää osiota, joka käytännössä lähes vastaisi erillistä lisänäyttöä.

Taakse V30:een on tulossa sormenjälkitunnistimen lisäksi kaksoiskamera, jonka odotetaan sisältävän tuttuun LG-tyyliin tavallisen lisäksi toisen laajakulmaisemman kameran. Pääkameran aukon koon pitäisi olla jopa f/1,6. Näin suurta aukkoa ei vielä puhelinten kameroissa ole nähty. Muiden muuttujien pysyessä samana suurempi aukon koko tarkoittaa yleensä parempaa hämäräkuvausta, kun kamera kykenee tallentamaan kuviin enemmän valoa.

Muita jo aiemmin huhuttuja V30:n ominaisuuksia ovat Qualcommin Snapdragon 835 -huippujärjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-käyttömuistia, nelinkertainen DA-muunnin äänentoistoa parantamassa sekä tallennusmuistia joko 32, 64 tai 128 gigatavua ja lisäksi microSD-muistikorttipaikka. Puhelimen akku on kiinteä ja rakenne todennäköisesti vedenkestävä. Lisäksi mukana pitäisi olla myös tuki langattomalle lataukselle.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    En pidä tästä suuntauksesta!. 👎👎

  2. Reddink

    Vaihda suuntaa.!

Tuoreimmat jutut