Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG:n tulevan V30-huippupuhelimen design paljastuu videolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

LG V30 OnLeaksin kuvassa.

LG V30 OnLeaksin kuvassa.

LG:n tulevan V30-huippupuhelimen design on paljastunut nyt tutun vuotajan OnLeaksin yhdessä MySmartPricen kanssa julkaisemalla videolla.

OnLeaksin vuodot perustuvat usein CAD-mallitiedostoihin, joiden perusteella puhelimesta voidaan luoda näyttävä 3D-malli videolla esiteltäväksi. Näin tälläkin kertaa V30:n kanssa.

Alta löytyvä video kertoo V30:een tulevan 18:9-kuvasuhteen näytön LG:n kevään G6-huippupuhelimen tavoin. Näyttö on kuitenkin hieman suurempi, 6 vs 5,7 tuumaa, sekä aiempien huhujen mukaan G6:ssa käytetyn LCD-teknologian sijaan kyseessä olisi V30:ssa OLED-näyttö.

V30:n edeltäjissä V10:ssä ja V20:ssä on nähty päänäytön yläpuolella toinen pikkunäyttö, mutta V30:n pitkulaisemman kuvasuhteen päänäyttö poistaa tarpeen sille ja ajaa sen kanssa käytännössä saman asian.

Takana nähdään odotetusti sormenjälkitunnistimen lisäksi kaksoiskamera, jonka odotetaan sisältävän tuttuun LG-tyyliin tavallisen lisäksi toisen laajakulmaisemman kameran.

Muita jo aiemmin huhuttuja V30:n ominaisuuksia ovat Qualcommin Snapdragon 835 -huippujärjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-käyttömuistia, nelinkertainen DA-muunnin äänentoistoa parantamassa sekä tallennusmuistia joko 32, 64 tai 128 gigatavua ja lisäksi microSD-muistikorttipaikka. Puhelimen akku on kiinteä ja rakenne todennäköisesti vedenkestävä. Lisäksi mukana pitäisi olla myös tuki langattomalle lataukselle.

V20 oli viime vuonna ensimmäinen muu kuin Google-laite, joka tuli Android Nougatilla. Nähtäväksi jää, saako tänä vuonna myös V30 Android O:n ensimmäisten joukossa. LG:n odotetaan julkistavan V30:n 31. elokuuta IFA-messujen alla.

V30:n mitat ovat noin 151,4 x 75,2 x 7,4 millimetriä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Nokia

    Mahtaa G6 ostajia nyt vituttaa.

Tuoreimmat jutut