Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungilta uusi simpukkapuhelin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsungin uusi simpukkapuhelin on nyt julkistettu Kiinassa yhdessä paikallisen ykkösoperaattorin China Mobilen kanssa. Samsung-uutuuden myyntiintulo Euroopassa on erittäin epätodennäköistä.

SM-G9298-mallikoodilla ja Kiinassa myös ”Leadership 8” -nimellä englanniksi käännettynä tunnettu puhelin sisältää hyvät tekniset ominaisuudet ja alumiinirakenteen.

Puhelimesta sekä kannen ulko- että sisäpuolelta löytyvät näytöt ovat 4,2-tuumaisia ja tarkkuudeltaan 1920×1080 pikseliä. Näyttö tukee Always On -näyttötilaa valmiustilassa. Lisäksi mukana on takaa löytyvä sormenjälkitunnistin, 12 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukamera, Qualcommin Snapdragon 821 -huippujärjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-käyttömuistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja esimerkiksi tuki pikalataukselle. Samsungilta odotetaan vielä myös vielä paremmilla ominaisuuksilla varustettu simpukkapuhelinta Snapdragon 835:llä ja 6 gigatavun RAM-muistilla.

SM-G9298:n ominaisuuksien heikoin kohta on akku, jonka kapasiteetti on vain 2 300 milliampeerituntia, mutta toki myös puhelimen näytön koko on tavallisia älypuhelimia pienempi. Simpukkarakenne näkyy paksuudessa, joka on 15,9 millimetriä. Myös paino on 235 grammaa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik1

  Painaa 235g. 😡🤔

  • Calileon

   40 grammaa enemmän kuin iPhone 6S Plus. Kysessä kuitenkin on yli neljätuumainen läppäpuhelin. Oletuksena painaa 2 x normipuhelimen verran, siis nelituumaisen.

   • Henrik1

    Ok.

Tuoreimmat jutut