Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onko Nokia 8 -huippupuhelin luultua edullisempi? Uusi huhu hinnasta ei kerro paljoa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia 8 sinisenä, Evan Blassin julkaisema kuva.

Nokia 8 sinisenä, Evan Blassin julkaisema kuva.

HMD Globalin 16. elokuuta julkistettava ensimmäinen varsinainen uusi Nokia-huippupuhelin Nokia 8 voi tulla aiemmin ajateltua edullisemmalla hinnalla – tai sitten ei.

Tähän asti Nokia 8:n hinnan on ajateltu asettuvan noin 600 euroon. Tieto perustuu WinFuture.de-sivuston Roland Quandtin kaivelemiin jälleenmyyjätietoihin, joissa Nokia 8 oli listattu 589 euron hintalapulla.

Nyt Romaniasta kantautuu toinen tieto. Mobilissimo-sivuston lähteen mukaan Vodafone Romania tulisi hinnoittelemaan puhelimen noin 520 euroon. Tarkalleen hintalistassa nähdään 434,81 euron arvonlisäverottoman hinnan 19 prosentin arvonlisäveron kanssa olevan 517,42 euroa.

Tarkkaan ei kuitenkaan tiedetä, mikä lista todellisuudessa kyseessä on ja kertooko se kuinka tarkasti lopullisesta hinnasta. Esimerkiksi listassa 123,46 eurolla listattu Nokia 3 maksaa Vodafone Romanialla oikeasti ilman liittymäsopimusta 139 euroa eli 12,5 prosenttia listassa näkyvää enemmän. Tällä samalla kertoimella 517,42 euron listassa nähty hinta Nokia 8:lle olisikin oikeasti jo yli 580 euroa eli lähellä aiempaa hintatietoa. Vajaan 600 euron hinta Nokia 8:lle onkin edelleen todennäköisin vaihtoehto.

Lisäksi Suomessa Nokia 8:n hinta voi olla esimerkiksi 599 euroa, jos se suurissa Euroopan maissa, joissa monessa arvonlisävero on matalampi, on 589 euroa. Esimerkiksi juuri Nokia 3 maksaa täällä 149 euroa ja monessa muussa maassa, kuten Romaniassa, 139 euroa.

Lisää Nokia 8:sta tietoa löytyy aiemmista artikkeleistamme.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Kovinkaan paljoa ei tuollaisesta voi vaatia, tai menestysmahdollisuudet ovat heikot, 😕.

  • Drinhex

   En usko menestymises mahdollliduuksiin .!

 2. Touko Laaksonen

  Honor 9 myydään Suomessa 439 €:lla, joten N8 ei mene mitenkään kaupaksi 599 €:lla, kun lisäksi One Plus 5 maksaa 499 €:a.

  N6 on TODELLA hintakilpailukykyinen. N8:n hinnan pitää asettua 429 € tasoon, jotta se myy. Mieluiten 399 €, jolloin voisi olettaa sen olevan menestys.

Tuoreimmat jutut