Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia 3:n odotettu Android-päivitys luvassa elokuussa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia 3.

Nokia 3.

Nokia-puhelimista edullisin Nokia 3 saa Android 7.1.1 -päivityksen elokuun aikana. Asian on nyt vahvistanut Twitterissä HMD:n tuotejohtajana toimiva Juho Sarvikas.

Nokia-puhelimista vastaava HMD Global on luvannut Android-puhelimille nopeat Android-versiopäivitykset sekä kuukausittaiset tietoturvakorjaukset noin parin vuoden ajaksi. Uusista Nokia-älypuhelimista Nokia 5 ja Nokia 6 tulivat markkinoille tuoreella Android 7.1.1 Nougatilla, mutta edullisimmasta Nokia 3:sta löytyy vielä toistaiseksi Android 7.0 Nougat.

Android 7.1.1 ei ole kovin merkittävä päivitys, mutta tuo kuitenkin muutamia uusia mahdollisuuksia sekä muun muassa uusia emojeja.

Google julkaisi Android 7.1.1:n ensimmäisille laitteille jo joulukuun alkupuolella, joten kovin nopeasti sitä ei ole Nokia 3:een saatu. Puhelimen ongelma päivitysten kannalta on perustuminen MediaTekin järjestelmäpiiriin, kun muissa toistaiseksi nähdyissä uutuus-Nokioissa on Qualcommin järjestelmäpiiri. Noteerasimme tämän riskiksi jo hiljattain Nokia 3 -arvostelussammekin.

Ajoittain Nokia 3 on laahannut hieman perässä myös tietoturvakorjauksissa, mutta nyt sekä Nokia 3:lle, Nokia 5:lle että Nokia 6:lle on julkaistu heinäkuun tietoturvapäivityspaketti.

Nokia-puhelimissa on myös ilmennyt joitakin bugeja. Nokiapoweruser-sivusto kertoo Nokia 3:n heinäkuun tietoturvapaketin tuoneen päivityksen korjanneen puhelimesta myös bugin, jonka myötä äänenvoimakkuuden säätö ei toiminut.

Nokia 5 -puhelimessa puolestaan on ilmennyt ongelmia tilaäänen kanssa tietyissä sovelluksissa. HMD on tietoinen ongelmasta ja kertoo työskentelevänsä sen korjauksen parissa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Jimi

    Menestymisen mahdollisuudet ovat ilmeiset !.!,?

    • Calileon

      :) !.

Tuoreimmat jutut