Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Motorola esitteli Moto Modin 360 asteen kameralla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Motorolan uusi Moto Mod: Moto 360 Camera.

Motorola esitteli jo aiemmin tässä kuussa Ghanassa pidetyssä tilaisuudessa uutta 360 asteen kameralla varustettua Moto Mod -lisäkuorta. Nyt uuden Moto Z2 Force -älypuhelimen ohella yhtiö esitteli Moto 360 Camera -lisäkuorta. Laite tulee myyntiin samaan aikaan Moto Z2 Forcen kanssa.

Moto 360 Camerassa on kaksi 13 megapikselin kameraa, jotka tuottavat yhdessä 360 asteen videoita tai kuvia. Kamera kykenee parhaimmillaan tallentamaan 4K-videota 24 kuvaa sekunnissa. 360 asteen videokuvan lisäksi kamera tallentaa 360 asteen ääntä.

13 megapikselin kameroiden kennojen koot ovat 1/2,8″ ja pikselikoko 1,25 mikronia. F-arvot ovat taasen f/2.0. Mikäli käyttäjä haluaa hyödyntää vain toista kameroista ja ottaa todellisia laajakuvia, tuottaa kamera 150 asteen kuvia.

Moto 360 Camera tulee myyntiin elokuussa Yhdysvalloissa ja myöhemmin todennäköisesti muualla maailmassa. Yhdysvalloissa laite maksaa 299,99 dollaria, joka kääntynee täällä Euroopassa noin 300 euroon.

Aiemmin Ghanassa pidetyssä tilaisuudessa Motorola esitteli muun muassa uusia kaiutin-, kamera- ja mikrofoni-modeja. 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut