Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Moto Z2 Force julkistettiin – huippuohut huippuluuri

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Moto Z2 Force mustana.

Lenovon omistuksessa oleva Motorola on esitellyt tänään uuden huippupuhelimensa, Moto Z2 Forcen. Ensimmäinen Moto Z Force esiteltiin reilu vuosi sitten. Teknisesti Moto Z2 Force on markkinoiden kärkiluokkaa. Sen erikoisuuksia ovat lisäominaisuuksia tuovat Moto Mod -kuoret ja yhtiön mukaan rikkoutumaton ShatterShield-näyttö.

Moto Z2 Force rakentuu 7000-sarjan alumiinista. Laite tulee saatavilla harmaana, mustana ja kultaisena. Viime vuoden Moto Z Forceen verrattuna uutuus on 13 prosenttia ohuempi ja 12 prosenttia kevyempi. Näihin syynä lienee Moto Z2 Forcen pienempi akku.

Uutuudessa on Moto-puhelimissakin jo aiemmin nähty ShatterShield-näyttö, joka yhtiön mukaan ei tule rikkoutumaan, vaikka laitteen pudottaisikin. Näytölle Motorola antaa neljän vuoden takuun rikkoutumisen varalle.

Moto Z2 Forcen kaksoistakakamera on toteuttu samalla tavalla kuin esimerkiksi Huawein monien puhelimien tuplakamerat. Toinen takakameran sensoreista ottaa tavallisia värikuvia, kun taas toinen on monokromisensorilla ja ottaa vain mustavalkoisia kuvia. Molempien sensorien aukon koko on f/2.0 ja pikselikoko 1,25 mikronia.

Uutuuspuhelin tukee Moto Mod -lisäkuoria, joilla käyttäjä saa puhelimelleen esimerkiksi suuremman akun, paremman kaiuttimen tai vaikkapa paremman kameran.

Laitteen hinta- tai saatavuustietoja Suomen tai Euroopan osalta ei vielä ole.

Moto Z2 Force kultaisena.

Moto Z2 Forcen tekniset tiedot:

 • 5,5 tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö 2560 x 1440 pikselin tarkkuudella ja rikkoutumattomalla ShatterField-näyttölasilla
 • Android 7.1.1 Nougat -käyttöjärjestelmä
 • 2 x 12 megapikselin takakamera, joista toinen monokromisensorilla / viiden megapikselin etukamera kuvausvalolla
 • Kahdeksanytiminen Qualcomm Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri (2,45 GHz)
 • Kuusi gigatavua RAM-muistia
 • 128 gigatavua tallennustilaa ja muistikorttipaikka
 • 2 730 milliampeeritunnin akku
 • Tuki jopa gigabitin latausnopeuksille 4G LTE -verkossa
 • Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac / Bluetooth 4.2 / NFC / GPS / GLONASS
 • Muuta: USB-C -portti, sormenjälkitunnistin
 • Mitat: 155,8 x 76 x 6,1 millimetriä
 • Paino: 143 grammaa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Motorolan designkieli on kyllä muista komeasti erottuva, 👍.

  Samaa ei voi sanoa esim. HMD:n Nokia -tuotteista, 👎.

  • Semmosta

   Jaa’a, kyllä Nokian ihan nokialaiseksi tunnistaa. Varsinkin takaa muistuttavat hyvinkin paljon edeltäjiään.

 2. Ink-stressaaja

  Luuri jossa akun kapasiteettia on radikaalisti vähennetty itsetarkoituksellisen ohuuden vuoksi ja samasta syystä kuulokeliitäntä saanut kirvestä jää minulla ostamatta. Sääli että on lähdetty tuolle linjalle, koska muutenhan tuo vaikuttaa ihan pätevältä. (toki hyvin mahdollista että tätä ei muutenkaan koskaan nähdä Suomessa myynnissä)

 3. Iama Nieger

  ShatterShield lukee itse artikkelissa mutta teknisissä tiedoissa ShatterField.

 4. digi-info

  GSM arenan mukaan 4G ramilla 64G tallennustilalla 700e .. Toisaalta moto g5 plussan saa 260e .. joten mitää hyötyy maksaa 700 edes 6G Ramilla kun vastaavaa saa 250 2GHz prosessorilla .. ja iskusuojakoteloita saa kaupasta.

 5. Nokia

  Outoa et Moto Z2 Forcessa on vaan Bluetooth 4.2 kun esim. Nokia 8 ja OnePlus 5 on jo Bluetooth 5.0 ja muutenkin paljon halvemmassa Moto G5S Plussassa on sama kamera kun Moto Z2 Forcessa ja siinä on kuulokeliitäntä mitä Moto Z2 Forcessa ei ole mikä on selvä pettymys ja muutenkin se on harmi kun Moto ei julkaise normaalia Moto Z-mallia kuten viime vuonna eli sama kun Moto Z2 Force mut kuulokeliitännällä ja tupla-kameroilla. Harmi.

Tuoreimmat jutut