Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onko tässä Nokia 8:n tuplakamera? Luottovuotaja julkaisi kuvan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Frandroid-sivuston paljastus kertoo: Nokia 8:ssa on takana kaksi kameraa, kaksois-LED-kuvausvalo sekä ilmeisesti lasertarkennuksen aukko.

Frandroid-sivuston paljastus kertoo: Nokia 8:ssa on takana kaksi kameraa, kaksois-LED-kuvausvalo sekä ilmeisesti lasertarkennuksen aukko.

HMD Globalin Nokia-älypuhelimet ovat saapuneet Suomessa hiljattain myyntiin ja katseet ovat siirretty seuraavaan älypuhelimeen. Nokia 8:ta odotetaan HMD:n ensimmäistä huippupuhelinta, jonka tekniset tiedot ovat jo pitkälti vuotaneet julkisuuteen. Nyt tuttu vuotaja Evan Blass eli @evleaks on julkaissut Twitterissä kuvan tulevan huippuluurin tuplakamerasta.

Kuvassa on tuplakameran lisäksi kaksois-LED-kuvausvalo ja todennäköisesti lasertarkennin. Kaksoiskameran alapuolella sijaitsisi ZEISSin logo. Vajaa pari viikkoa sitten HMD julkisti yhteistyön ZEISSin kanssa, joten ZEISSin optiikan odotetaan palaavan Nokia-puhelimiin.

Onko tuore vuotokuva sitten taidokasta kuvanmuokkausta vai ote lehdistökuvasta? Evan Blass on jo pitkään ollut luotettava vuotaja, joten on tietenkin mahdollista, että kuva on aito. Luonnollisesti huhuihin ja vuotokuviin kannattaa suhtautua varauksella.

Nokia 8:n hinta tulee olemaan vajaat 600 euroa ja julkaisun pitäisi tapahtua jo heinäkuun lopulla. Nokia 8:n värivaihtoehtoja tulevat olemaan ainakin sininen, hopea, kulta / sininen sekä kulta / kupari.

Nokia 8:aan odotetut tekniset ominaisuudet

  • 5,27 tuuman näyttö 2560×1440 pikselillä, mitattu 530 nitin enimmäiskirkkaus
  • Sormenjälkitunnistin edessä
  • Qualcomm Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri
  • 4 gigatavua RAM-muistia
  • 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia
  • Kaksoiskamera takana: 2x 13 megapikseliä väri + mustavalko, kaksois-LED-kuvausvalo, todennäköisesti myös lasertarkennus
  • USB-C- ja 3,5 mm -liitännät
  • Quick Charge 3.0 -pikalataustuki (5V / 2.5A, 9V / 2A, 12V / 1.5A)
  • Android 7.1.1 Nougat -käyttöjärjestelmäversio

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut