Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC lisäsi vahingossa mainoksia puhelimiensa näppäimistöön

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Älypuhelinvalmistaja HTC on tuonut puhelimiinsa uuden version oletusnäppäimistöstään TouchPalista. Uuden päivityksen myötä käyttäjät ovat törmänneet mainoksiin, jotka näkyvät TouchPal-näppäimistön yläpuolella. Yhtiö kertoo AndroidCentralille, että kyseessä on ollut vahinko ja pyrkii korjaamaan asian mahdollisimman pian.

”Virheen myötä käyttäjät ovat kertoneet näkevänsä mainoksia puhelimiensa näppäimistön yhteydesä. Tämä ei todellakaan ole se käyttökokemus, johon pyrimme ja työskentelememme ongelman korjaamisen kanssa ja poistamme mainokset mahdollisimman nopeasti”, HTC:ltä kerrotaan AndroidCentralille.

HTC:n Twitter-tili kehottaa käyttäjiä, jotka näkevät mainoksia näppäimistössä, asentamaan TouchPal-näppäimistön uudelleen asetuksien kautta. TouchPal-näppäimistö on saatavilla Google Play -kaupasta eri älypuhelimille ja sovelluksesta on saatavilla mainosrahoitteinen testiversio. On mahdollista, että mainokset ovat vain unohdettu poistaa uusimman päivityksen yhteydessä, mutta HTC:n mukaan ongelma on pian ohi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut