Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tutut viestisovellukset saamassa haastajan – Amazonilta tulossa oma sovellus

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nykyään tavalliset tekstiviestit ovat pitkälti korvattu erilaisilla pikaviestisovelluksilla. Suomessa käytetyimmät sovellukset lienevät WhatsApp ja Facebookin Messenger. Uusilla tulokkailla on varmasti äärimmäisen hankalaa hankkia käyttäjäkuntaa, mutta Amazon uskoo, että se voi napata osuuden markkinoista.

AFTNews uutisoi, että Amazonilta on tulossa Anytime-niminen pikaviestisovellus Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille. Amazon on tehnyt kuluttajille kyselyjä, joissa pyritään selvittämään, mitkä asiat pikaviestisovelluksessa ovat tärkeimpiä.

Amazon Anytime tulisi olemaan varsin monipuolinen pikaviestisovellus, mutta riittääkö se sitten käyttäjien haalimiseen – se jää nähtäväksi. Anytimen käyttäjät löydettäisiin nimen perusteella, ei puhelinnumeron, keskustelut olisivat salattuja ja viestittely tietokoneiden ja eri puhelinkäyttöjärjestelmien välillä onnistuisi ongelmitta.

Anytime tarjoaisi luonnollisesti myös ryhmäkeskusteluja sekä korkealaatuisi ääni- ja videopuheluita. Jonkinlaisia pelejäkin tulisi tarjolle niin kahdenkeskeisiin kuin ryhmäkeskusteluihinkin.

Vielä tässä vaiheessa on epäselvää, kuinka piktällä Amazon Anytime on ja tullaanko sitä koskaan edes julkaisemaan. Se on kuitenkin selvää, että Amazonilla on kiinnostusta lähteä pikaviestisovellusten kilpailuun mukaan.

Amazon Anytimen ominaisuuslista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    No tää on taas joku viritelmä, jossa voit lähettää kaverille linkin amazonista tilaamaasi fidget spinneriin ja kaveri voi tilata saman yhdellä napin painalluksela ja se lennätetään kotipihaan dronella.

    Whatsappia ei tulla lyömään vuosiin, mikäli facebook ei mene sössimään millään typerällä mainostuksella sitä.

Tuoreimmat jutut