Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä kannettavassa on langaton lataus

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Dell Latitude 7285 latautuu langattomasti.

Dell Latitude 7285 latautuu langattomasti.

Dell on aloittanut uuden Latitude 7285 -tietokoneensa toimitukset. 2-in-1-tyylisen, irrotettavalla näppäimistöllä varustetun uutuuden erikoisuus on sen tuki langattomalle lataukselle, joka kannettavissa tietokoneissa on vielä uutta ja ihmeellistä.

Älypuhelimissa langaton lataus on toki tuttua jo vuosien ajalta. Latitude 7285:ssa lataus on toteutettu sen näppäimistöosan sisältämällä WiTricityn magneettiseen resonanssiin perustuvalla langattoman latauksen tekniikalla.

Langatonta latausta tukeva näppäimistö maksaa vajaat 380 dollaria ja latausalusta vielä vajaat 250 dollaria. Itse pelkän Latitude 7285:n hinta lähtee noin 1 200 dollarista.

Dell Latitude 7285.

Dell Latitude 7285.

Langattoman lataamisen ohella Dell Latitude 7285 tarjoaa muutenkin hyvän peruskattauksen tekniikkaa: 12 tuuman IGZO-tekniikan näyttö 2880×1920 pikselillä, Intelin uudet 7. sukupolven Kaby Lake -arkkitehtuurin suorittimet, 8 tai 16 gigatavua RAM-muistia, jopa 512 gigatavua tallennusmuistia ja microSD-korttipaikka ja tuki Windows Hello -kameratunnistukselle.

Latitude 7285:n akunkestoksi Dell kertoo 6 tuntia tablettina ja 9 tuntia näppäimistö kiinnitettynä.

Langattomaan lataamiseen tarvittava alusta myydään erikseen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  Hp esitteli vastaavaa Educa messuilla 2013. Pöytään oli integroitu laturi ja akkuun vastaanotin. Eli toimii kaikilla läppäreillä, mihin sellaisen akun saa. Läppäri ja akku oli halpoja, pöytä maksoi muistaakseni aika paljon.

 2. Hendriks

  Ja syövät lisääntyy, 😕.

  • Iama Nieger

   Kehen sinä sitä olet tartuttamassa??

Tuoreimmat jutut