Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokialle rajua palautetta – tehty päivitys raivostuttaa: ”Mitä enemmän käytän sovellusta, sitä enemmän inhoan sitä”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Withingsiltä Nokia-merkkisiksi siirtyneitä laitteita.

Withingsiltä Nokia-merkkisiksi siirtyneitä laitteita.

Nokia osti viime vuonna ranskalaisen Withingsin. Tänä vuonna se on muuttanut aiemmat Withings-merkkiset laitteet Nokia-merkkisiksi älykkäiksi vaaoiksi, kuumemittareiksi ja aktiivisuusmittareiksi ja muiksi terveyslaitteiksi. Se myös uudisti hiljattain Withings Health Mate -sovelluksen Nokia-nimiseksi – ja monien mielestä samalla pilasi sen.

Monet käyttäjät ovat pettyneet aiemmin mukana olleiden ominaisuuksien poistumiseen sekä ongelmiin sovelluksen toiminnassa.

Myös brittien BBC kirjoittaa nyt asiasta ja kertoo kommenteista. ”Nokia otti vallan ja totaalisesti tuhosi Withings-sovelluksen yhdellä iskulla”, yksi käyttäjä totesi.

Viikonloppuna muun muassa myös laajasti seurattu Fusion-julkaisun toimittaja Felix Salmon twiittasi Nokian tuhoamasta sovelluksesta ja kertoi, että ”mitä enemmän käytän sovellusta, joka korvasi Withings-sovelluksen, sitä enemmän inhoan sitä”. Salmon nosti ongelmista esiin erityisesti informaatioarvoltaan huomattavasti heikentyneet graafit.

Eniten useita käyttäjiä nyppivät kuitenkin ongelmat sovelluksen toiminnassa. Ensimmäistä julkaisua kuvataan hämmästyttävän bugiseksi. Ongelmia on ollut niin synkronoinnissa laitteiden kanssa kuin myös itse sovelluksen vakaudessa.

Nokia kommentoi asiaa jo ennen juhannusta Twitterissä, mutta nyt uudestaan BBC:lle.

”Valitettavasti muutamat käyttäjät törmäsivät bugeihin ja synkronointiongelmiin, ja jotkut olivat turhautuneita huomatessaan osan edellisessä versiossa mukana olleista ominaisuuksista poistuneen”, todettiin Nokialta. ”Julkaisimme päivityksen, joka korjaa monia ongelmista. Hyvin pian meiltä on tulossa toinen päivitys, joka tuo mukaan muutamat puuttuvat ominaisuudet. Emme ole tyytyväisiä ennen kuin viimeisetkin ongelmat on korjattu ja kuluttajille on tarjolla laadukas käyttökokemus, jota he oppineet odottamaan Nokia-tuotteilta.”

Esimerkiksi täyden painohistorian Nokia kertoo olevan tulossa takaisin sovellukseen. Tiedot ovat tallessa, vaikka niitä ei nyt sovelluksessa ole esitetty.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  Eiköhän nokia kohta asenna symbianin noihin kelloihin 😂

 2. Hendriks

  Äly siis katosi Nokian myötä, 😕. Ei ole yllätys kun ottaa huomioon, että Nokialta puuttuu ohjelmisto-osaaminen!.

 3. Nokia

  Tuskin ny Symbiania kuitenkaan mitä ei ole enää edes olemassakaan. Kyl Nokia korjaa asiat, uskokaa vaan.

  • Matti#2

   🤦‍♂️

 4. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  En ole itse huomannut mitään ongelmia.

 5. osakkeenomistaja

  ”Emme ole tyytyväisiä ennen kuin viimeisetkin ongelmat on korjattu ja kuluttajille on tarjolla laadukas käyttökokemus, jota he oppineet odottamaan Nokia-tuotteilta.”

  Aikoinaan Nokia teki laajan kuluttajatutkimuksen ja valmisti täysin päinvastaisia luureja!

  Taitaa Nokialla olevan sama kulttuuri käytössä nykyäänkin!!!

  • Hendriks

   Totta!. Ei ole edes tällä vuosikymmenellä Nokia missään vaiheessa tarjonnut käytettävyydeltään hyvää omaa (huom. omaa) softaa!. 👎

   • osakkeenomistaja

    Nokian johtajat ovat vasta tulossa alas norsunluutornistaan!

    Ylimielisyys taitaa tappaa tämänkin puljun!!!

 6. Henrik1

  Symbianista (Nokia) älykelloihin sopiva versio…🤔😂

 7. Mika

  Ilahduin Nokian puolesta kun ostivat maailman parhaat terveysvekottimet tekevän firman joka on alusta saakka ymmärtänyt miten niiden tulee toimia pilvessä, mobiililaitteiden kanssa ja ensisijaisesti loistavalla appsilla.

  Tyrmistyin kun loistava Withingsin Appsi korvautui Nokian tekeleellä joka on… kammottava.

 8. Pekka

  Miksei Nokia-firmaan voi antaa palautetta? Eihän se ikinä kehity menestyjäksi ja hyvän osingon maksajaksi jos ei kestä kritiikkiä ja kehitys ehdotuksia!!!

  Olen yli 10 vuotta roikkunut hirressä tuottamattomien nokia-osakkeiden kanssa, milloin aiotte palkita uskolliset osakkeiden omistajat??? Tarvimme lisäosingon tänä keväänä! Tuo 20 centtiä ei ole tarpeeksi.

Tuoreimmat jutut