Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG:n Q6-älypuhelimet julki huomenna – salaisuuden verhoa raotettiin jo

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

LG:n ennakkokuva Q6:sta.

LG:n ennakkokuva Q6:sta.

LG julkistaa huomenna uudet Q6-älypuhelimensa, jotka tuovat pitkulaisemman LG:n keväällä esitellystä G6-huippupuhelimesta tutun 18:9-kuvasuhteen näytön pienempään ja edullisempaan hintaluokkaan.

LG itse on jo ennakoinut huomista uutuuttaan Facebookissa, jossa se on myös paljastanut yltä löytyvän kuvan. Sen perusteella Q6:n design tulee jäljittelemään läheisesti G6:n linjoja.

LG mainitsee myös 5,5 tuuman FullVision näytön Full HD -tarkkuudella, alumiinisen kehikon, yhden käden käytettävyyden sekä tavallisen ohella laajakulman kamerassa käytännössä vahvistaen näin myös LG:lle tyypillisen kaksoiskameran.

Aiemmin Q6:een on huhuttu 5,4 tuuman näyttöä, mutta ilmeisesti todellisuudessa koko on vielä hitusen suurempi. G6:ssa näytöllä on kokoa 5,7 tuumaa.

Suorituskykytestiohjelmisto on aiemmin paljastanut Q6:n tulevan Qualcommin Snapdragon 430 -järjestelmäpiirillä eli suorituskyvyssä edullisempi uutuus häviää selväsi Snapdragon 821:llä varustetulle G6:lle.

Uuden korealaisraportin mukaan Q6:sta olisi tulossa myös Q6 Plus -versio, jossa on ainakin perusmallia enemmän sekä RAM- että tallennusmuistia. Perus-Q6:n pitäisi tarjota 3 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 32 gigatavua tallennusmuistia, Q6 Plussan puolestaan 4 ja 64 gigatavua.

Muita huhuttuja Q6:n ominaisuuksia ovat 13 megapikselin tarkkuus takakameroissa ja 5 megapikselin etukamera.

LG:n Q6:ta sopii odottaa myyntiin myös täällä. LG:n kotimarkkinoilla Etelä-Koreassa puhelinten hinnaksi mainitaan noin 500 000 wonia eli 380 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    LG:n kannattaisi vain lopettaa yrittämästä, 😕.

  2. Nokia

    Siis Q6 on myös dual-camera vai ei?

  3. SANDY
  4. Nokia

    Harmi ku ei oo dual-cameraa.

Tuoreimmat jutut