Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin Moto G5S Plus eroaa Moto G5 Plussasta – tuttu vuotaja paljasti jo yksityiskohdat

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Moto G5S Plus, Evan Blassin VentureBeat-sivustolla julkaisema kuva.

Moto G5S Plus, Evan Blassin VentureBeat-sivustolla julkaisema kuva.

Kenties yllättävimmät huhutut uudet Motorola-puhelimet ovat Moto G5S ja Moto G5S Plus, sillä Moto G5 ja Moto G5 Plus julkistettiin vasta helmikuun lopulla.

G5S-uutuudet kuitenkin voivat tulla markkinoille G5-mallien lisäksi, eivät niiden korvaajiksi.

Nyt mobiilialan ykkösvuotaja Evan Blass on paljastanut VentureBeat-sivustolla lisätietoja tulevasta Moto G5S Plussasta, jonka markkinointimateriaali hänelle vuodettiin.

Moto G5S Plus tulee eroamaan perus G5 Plussasta suuremmalla koollaan, enemmän premium-luokan materiaaleillaan sekä paremmalla kameralla.

G5S Plussan kaksoiskamera koostuu kahdesta 13 megapikselin kamerasta, joista toinen on väri- ja toinen monokromikamera. Kaksi kameraa tuovat tuen kuvauskohteen taustan sumentavalle boke-efektille, taustan korvaamiselle sekä valittujen kohtien näyttämiselle mustavalkoisena. Myös etukameran tarkkuus kasvaa G5 Plussan 5 megapikselistä 8 megapikseliin.

Muovin käyttämisen sijaan Moto G5S Plussan rakenne on yhtä anodisoitua alumiinipalaa. Näytön koko kasvaa G5 Plussan 5,2 tuumasta G5S Plussassa 5,5 tuumaan. Näytön tarkkuus on samat 1920×1080 pikseliä.

Lisäksi G5S Plussassa ennallaan säilyvät Qualcommin kahdeksanytiminen Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri 2,0 gigahertsin kellotaajuudella sekä enintään 4 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia.

Motorola järjestää julkistustilaisuuden 25. heinäkuuta New Yorkissa. Moto G5S-puhelinten lisäksi Motorolalta on tulossa Moto Z2 Force -huippupuhelin ja keskihintainen Moto X4, joista myös on nähty vuotokuvia Evan Blassilta. Myös ne molemmat on varustettu kaksoiskameralla puhelimen takana. Vielä ei tiedetä, mitkä puhelimista näkevät päivänvalon tilaisuudessa 2,5 viikon päästä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Nokia

    Ihan hienon näkönen ja jos on halvempi ku esim. Honor 9 ni kovaa tulee olemaan kilpailu. Molemmissa mm. kaksois-kamera.

Tuoreimmat jutut