Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla: iPhone 8 on jo kloonattu kopiovalmistajien toimesta – mutta ei edes kovin hyvin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen uudesta iPhonesta on liikkeellä kopioversioita jo useampia kuukausia ennen kuin Apple itse saa uudet puhelimensa kauppoihin.

Tosin nämä kopiot eivät välttämättä ole lopulta edes kovin lähellä todellista uutta huippu-iPhonea, jonka Applen odotetaan julkistavan syyskuun aikana. Kopio-iPhonet ovat myös yksi iPhone-huhu- ja vuotomyllyä sekoittava tekijä, sillä niitä erehdytään välillä luulemaan aidoiksi Apple-tuotteiksi.

Alla EverythingApplePron videolla esitellään iPhone-kloonia, joka kuitenkin todellisuudessa on vain Android-puhelin Applen käyttöliittymää muistuttavalla teemalla.

Taakse uuteen iPhoneen odotetaan kaksoiskameraa, joka on järjestelty pystysuuntaan. Kopio-iPhonessa kaksoiskamera on kuitenkin vain huijausta. Oikeassa tulevassa iPhonessa kaksoiskameran reuna ei myöskään välttämättä muistuta nykyistä iPhone 7 Plussaa, vaan on jyrkempi.

Lisäksi etupuolella iPhone-kopion näyttö ei oikeasti ole edes niin suuri kuin musta alue antaa ymmärtää, ja sittenkin uuteen iPhoneen odotetaan vielä huomattavasti lähemmäs reunoja yltävää, enemmän etupuolesta täyttävää näyttöä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    On kyllä kloonit kehittyneet!.

Tuoreimmat jutut