Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ZTE julkisti edullisen päivitetyn Blade V7 Plus -älypuhelimen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

ZTE Blade V7 Plus.

ZTE on julkistanut ja tuonut valituilla markkinoilla myyntiin uuden Blade V7 Plus -älypuhelimen. Se kuuluu samaan sarjaan jo keväällä 2016 julkistettujen Blade V7:n ja Blade V7 Liten kanssa. Sittemmin ZTE on julkistanut jo myös useita Blade V8 -puhelimia.

Blade V7 Plus lisää mukaan muun muassa sormenjälkitunnistimen puhelimen taakse sekä hitusen suuremman 2 540 milliampeeritunnin akun.

Muita puhelimen ominaisuuksia ovat 5,2 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä, MediaTekin MT6753-järjestelmäpiiri, 2 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennusmuistia ja muistikorttipaikka sekä 13 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukameran.

Käyttöjärjestelmäversiona Blade V7 Plussassa on edelleen Android 6.0 Marshmallow.

ZTE Blade V7 Plussan värivaihtoehtoja ovat harmaa ja kulta. Nähtäväksi jää, saapuko puhelin myyntiin Suomessa. Nyt se on jo saatavilla Venäjällä sekä Australiassa. Sisarmalleista Blade V7 Liteä Suomessa myy yhä esimerkiksi Elisa. Joka tapauksessa Blade V7 Plus liikkuu noin 200 euron tai alle hintaluokassa.

ZTE Blade V7 Plus.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Tulee HMD-Nokialle vaikeat ajat yrittää tunkeutua markkinoille!. 🤔

  2. Nokia

    Paitsi et NOKIA ei jatkossa aio käyttää malleissaan Mediatekin prossuja toisin ku ZTE ja muut valmistajat jatkossakin tekee. Sitä paitsi ZTE:llä ei oo mitään jakoa NOKIA:n kanssa. NOKIA 6 – ZTE 0.

Tuoreimmat jutut