Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung esitteli uuden värisävyn Galaxy S8+:lle – tuskin pääset ostamaan sitä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Galaxy S8+ Rose Pink

Samsung esitteli viime vuoden Galaxy S7 -malleista lukuisia erilaisia värivaihtoehtoja, ja nyt näyttäisi samaa olevan tiedossa myös Galaxy S8 -malleille. Yhtiö on nimittäin julkaisemassa isommasta Galaxy S8+ -mallista uuden värivaihtoehdon, mutta ainakin aluksi uusi väri on tarjolla vain Taiwanissa, ja sielläkin rajoitetusti.

SamMobilen mukaan uusi värivaihtoehto kantaa nimeä Rose Pink, ja kyseessä on nimensä mukaisesti hyvinkin hempeä pinkki. Samsungin Taiwanin konttori ei myöskään pelkää seksismisyytöksiä, sillä tiedotteen mukaan uusi värivaihtoehto on suunnattu erityisesti naispuolisille Samsung-brändin ystäville. Rose Pink -versio S8+:sta tulee Taiwanissa myyntiin heinäkuun alussa, mutta on tarjolla vain lyhyen ajan.

Uudistus laitteessa on puhtaasti kosmeettinen, eli sisuksiltaan Rose Pink -versio vastaa aiempia Galaxy S8+ -malleja. Mukana ovat tutut 6,2-tuumainen näyttö, Exynos 8895 -suoritin sekä kahdeksan ja 12 megapikselin kamerat.

Tiedossa ei ole, tuleeko Rose Pink -versio myöhemmin tarjolle Taiwanin ulkopuolella. Viime vuonna S7-malleista saatiin Suomeen myös Pink Gold -versiot, mutta toisaalta osa maailmalla tarjotuista väreistä jätti tänne saapumatta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    ”Samsungin Taiwanin konttori ei myöskään pelkää seksismisyytöksiä, sillä tiedotteen mukaan uusi värivaihtoehto on suunnattu erityisesti naispuolisille Samsung-brändin ystäville.”

    Tällaisestä päätyisi yritys lehtiin Suomessa!. 😕

Tuoreimmat jutut