Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

YouTube-sovellukset uudistuvat jälleen: videonäkymä muuttuu videon mukaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

YouTube logo

Google on kertonut VidCon 2017 -tapahtumassa YouTubeen tulossa olevista muutoksista. Vähän aikaa sitten YouTuben Android- ja iOS-sovellukset saivat uutta ilmettä, mutta nyt molempiin versioihin on tulossa uusi, dynaaminen videosoitin.

Dynaaminen soitin tarkoittaa sitä, että sovelluksen videoikkuna voi mukautua sen perusteella, onko katsottava video kuvattu pysty- vai vaaka-asennossa tai mahdollisesti neliön muotoisessa formaatissa. Uudistus on tulossa sovelluksiin lähiviikkojen aikana.

Toinen YouTuben uudistus liittyy videoiden jakamiseen ja sosiaaliseen kanssakäymiseen. Uusi jakomahdollisuus esiteltiin jo aiemmin Kanadassa, seuraavaksi se otetaan käyttöön Yhdysvalloissa ja Latinalaisessa Amerikassa ja myöhemmin vielä laajemmin. Aiempien jakopainikkeiden rinnalle on tulossa uusi painike, jolla videoita voi jakaa suoraan YouTubea käyttäville kavereille. YouTubeen rekisteröityneille kavereille voi lähettää linkkejä videoihin, ja videoita voi myös kommentoida kavereiden kesken, eli käytännössä YouTube-sovellukseen on tulossa keskustelumahdollisuus.

Kolmantena uudistuksena YouTube kertoi sen YouTube TV -palvelun laajenemisesta. Palvelu laajenee kymmeneen uuteen kaupunkiin Yhdysvalloissa. YouTube TV ei ole tarjolla Yhdysvaltojen ulkopuolella.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Niko

  Hienoa !

 2. Hendriks

  ”Dynaaminen soitin tarkoittaa sitä, että sovelluksen videoikkuna voi mukautua sen perusteella, onko katsottava video kuvattu pysty- vai vaaka-asennossa”

  Tämähän on ollut jo kauan?. 🤔

 3. Hannes

  Itseltä löytyy jo nuo molemmat :/

Tuoreimmat jutut