Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

YouTube uudisti Android-sovelluksensa – pysy paremmin ajan hermolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Uudistettu YouTube-sovellus.

Google on uudistanut YouTuben Android-sovelluksen. Pääasiassa sovellus pysyy pitkälti samanlaisena kuin aiemmin, mutta sovelluksen alalaidasta löytyy päivityksen merkittävin muutos. Vastaavanlainen sovellus on ollut saatavilla iOS-käyttöjärjestelmällä jo hetken.

Uudessa sovelluksesta näkymän alalaidassa sijaitsee neljän kohdan navigointipalkki. Osiot ovat Koti, Nousussa, Tilaukset ja Kirjasto. iOS:lla kohtia on viisi – edellä mainittujen lisäksi on kohta Tapahtumat.

Koti-kohdasta löytää tuttuun tapaan mahdollisesti itselle sopivia videoita. Nousussa-kohdan avulla pysyy helposti ajan hermolla, sillä siellä on nousussa olevat videot ja suorat lähetykset kategorioittain. Tilaukset-osiossa on luonnollisesti listattuna tilattujen kanavien uudet videot. Kirjastosta löytää oman katseluhistorian, omat videot, soittolistat ja muita henkilökohtaisia juttuja.

YouTube-sovellus muistaa kohdat, joihin on jäänyt esimerkiksi omia tilauksia selatessa. Jos vaikka selailun keskellä haluaa hakea jotain toista videota, voi videon hakemisen ja katselun jälkeen palata Tilaukset-kohdassa siihen mihin aiemmin jäi.

Päivitetty Android-sovellus löytyy Androidille Googlen Play-kaupasta ja iOS:lle Applen App Storesta.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut