Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google esitteli uuden videoformaatin – 180 asteen kameroita tulossa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Googlen Pixel ja Daydream View.

Pian Google Daydream -laitteilla voi katsoa uudenlaisia VR180-formaatin videoita.

Google on esitellyt uuden videoformaatin virtuaalitodellisuudelle. Sen VR180-formaatti on kuvaa, niin kuin nimestäkin voi arvata, 180 asteen laajuudelta. Tällä hetkellä VR-kamerat kuvaavat 360 asteen videokuvaa. Google uskoo, että uuden formaatin avulla kuluttajien ja ammattilaisten on helpompi luoda VR-materiaalia. Asiasta uutisoi 9to5Google.

Uusi videoformaatti tulee olemaan korkearesoluutioinen ja tulee näyttämään ”upealta niin tietokoneilla kuin mobiililaitteillakin”. Formaatin avulla käyttäjä voi Googlen mukaan saumattomasti siirtyä käyttämään jonkunlaista VR-laitetta, kuten Daydream-yhteensopivia laitteita.

VR180-formaatin videota voi luonnollisesti jakaa eteenpäin ja suorien lähetyksien tekeminen eri palveluihin onnistuu niin ikään.

Tällä hetkellä Googlen Daydream-tiimi tekee yhteistyötä valmistajien kanssa, jotta markkinoille saadaan VR180-kameroita. Laitteita odotetaan tällä hetkellä Lenovolta, LG:ltä ja YI:ltä. Ensimmäisten laitteiden pitäisi tulla markkinoille ensi talvena.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    VR-lasit ovat tämän ajan Power Glove!. 😕

Tuoreimmat jutut