Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uberin toimitusjohtaja vetäytyy tehtävästään toistaiseksi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Uberin toimitusjohtaja Travis Kalanick.

Uberin toimitusjohtaja Travis Kalanick jättäytyy tehtävästään väliaikaisesti.

Kuljetuspalvelu Uberin toimitusjohtaja Travis Kalanick kertoo vetäytyvänsä tehtävästään toistaiseksi äitinsä kuoleman takia. Hän ei kertonut tarkemmin, milloin hän palaa tehtäväänsä, mutta kertoi tarvitsevansa riittävästi suruaikaa. Kalanick kertoi asiasta Uberin henklöstölle sähköpostiviestissä. Asiasta uutisoi muun muassa The Guardian.

”Jos olemme tekemässä Uber 2.0:aa, minun pitää myös työstää itseni Travis 2.0:ksi, jotta olen johtaja, jonka yhtiö tarvitsee ja sen työntekijät ansaitsevat”, kertoo Travis Kalanick sähköpostiviestissään. Kalanickin poissa ollessa hänen tehtäviään hoitaa johtoryhmä hänen ohjeidensa mukaan, mutta tarvittaessa Kalanick ottaa osaa päätöksien tekoon.

Uber on viime aikoina pyörinyt otsikoissa astetta huonompien asioiden vuoksi. Uberin hallituksen jäsen David Bonderman on eronnut hallituksesta seksistisen vitsin vuoksi. Yhtiö järjesti tiistaina henkilöstökokouksen, jossa käsiteltiin 47 suositusta yhtiön toimintatapoihin, kertoo AppleInsider. Suositukset olivat peräisin Yhdysvaltain entiseltä oikeusministeriltä Eric Holderilta. Niihin kuului muun muassa hallituksen valvontakomitea, yritysarvojen muuttaminen, alkoholitarjoilun vähentäminen virallisissa tilaisuuksissa ja intiimien suhteiden ylläpitäminen esimiesten kanssa.

Uber on myös joutunut käsittelemään syytöksiä seksuaalisesta häirinnästä, syrjinnästä ja kyseenalaisista kilpailumetodeista. Uberilla on myös ollut käytössä Greyball-niminen sovellus, joka auttoi kuljettajia välttelemään viranomaisia maissa ja kaupungeissa, joissa Uberin toiminta ei ole laillista.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut