Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sony esitteli PlayLink-pelejä PS4:lle – yhdistävät konsoli- ja mobiilipelaamisen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Sony PlayStation 4 PlayLink

Sony on esitellyt PlayLink-nimellä kulkevan pelien sarjan, joka yhdistää PS4-pelaamisen mobiilipelaamiseen. Tarkoituksena on tehdä pelaamisesta mahdollisimman sosiaalinen kokemus, joten pelaajat istuvat kaikki samassa huoneessa ja voivat käyttää älypuhelintaan ohjatakseen tiettyjä juttuja pelissä.

PlayLink-pelien pelaamiseen tarvitaan älypuhelin, PlayStation 4 -konsoli sekä TV. Android- tai iOS-puhelin toimii ohjaimena ja pelin lisänäyttönä, eikä erillistä peliohjainta tarvita. Tarkoitus on tehdä peliin osallistumisesta mahdollisimman helppoa ja näin saada mahdollisimman moni ihminen pelaamaan.

Pelit eivät ole erityisen syväluotaavia, vaan soveltuvat enemmänkin kepeämpään pelailuun ja kavereiden keskinäiseen hauskanpitoon. Tähän mennessä julkistettuja nimiä PlayLink-pelien sarjaan ovat That’s You!, Frantics, Singstar Celebration, Knowledge Is Power sekä jännittävä Hidden Agenda, jonka traileri näkyy alla.

Tarkemmat tiedot pelien julkaisusta tai yhteensopivista laitteista selviävät myöhemmin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut