Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin sanotaan julkaisevan kunnostetut Galaxy Note7 -mallit uudella nimellä heinäkuussa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy Note7.

Samsung Galaxy Note7.

Samsungilla on viimevuotisen Note7 -akkufiaskon jäljiltä hallussa tiettävästi miljoonia myymättä jääneitä ja takaisin kutsuttuja Galaxy Note7 -laitteita, jotka yhtiö aikoo laittaa kunnostettuina ja turvallisempien akkujen kanssa uudelleen myyntiin. Korealaismedian mukaan näiden Galaxy Note FE- tai Note 7R -nimillä liikkuvien laitteiden myynninaloitusta on siirretty viikolla eteenpäin aiemmasta suunnitelmasta, ja uudeksi päivämääräksi kerrotaan 7. heinäkuuta, uutisoi PhoneArena.

Galaxy Note FE sisältää 3200 milliampeeritunnin akun, kun Note7:n alkuperäisen akun kapasiteetti oli 3500 milliampeerituntia. Akkuräjähdysten syyksi Samsungilta kerrottiin valmistusviat akuissa, mutta ongelmaa pahensi liian pieni fyysinen tila puhelimen sisällä. Akkuja pienentämällä ne mahtuvat paremmin paikoilleen, eikä ongelmia enää pitäisi tulla.

Erään mobiilioperaattorin edustajan kerrotaan sanoneen, että Samsung sisällyttäisi Note FE -laitteisiin uuden Bixby-virtuaaliavustajan tehdäkseen laitteista ostajille houkuttelevampia. Samsungin oman edustajan mukaan yhtiöstä ei vielä voitu kuitenkaan vahvistaa, tuleeko Bixby puhelimiin vai ei.

Note FE -laitteita ei näillä näkymin ole tulossa myyntiin Euroopassa tai Yhdysvalloissa. Aiemmin arveltiin, että laitteet suunnattaisiin kehittyville markkinoille, mutta aivan halpoja nämä laitteet eivät ilmeisesti kuitenkaan ole. Kaavailluksi myyntimääräksi Etelä-Koreassa kerrotaan 450 000 laitetta ja hinnaksi peräti 700 000 wonia, eli noin 560 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Ei kiitos!. 😂

  2. pyärämies

    Kelpais kyll, mut ei yli neljänsadan hinnal. Kuiteskin kasi syxyl ja se on sentään uus malli.

Tuoreimmat jutut