Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sony julkaisi erikoisen e-paperikellonsa – koko kellon ulkonäköä voi muuttaa silmänräpäyksessä puhelimella

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Sony FES Watch U

Sony on kotimaassaan Japanissa julkaissut sen toisen sukupolven FES Watch -kellot. FES Watch U yhdistyy Bluetoothilla Android- tai iOS-puhelimen sovellukseen, mutta kyse ei silti ole varsinaisesta älykellosta. Erikoista FES Watch U:ssa on mahdollisuus muuttaa e-paperipintaisen kellon ulkonäköä silmanräpäyksessä puhelinsovelluksen kautta.

FES Watch U:ssa sekä kellotaulu että ranneke ovat vähän virtaa kuluttavia e-paperinäyttöjä. Ensimmäisen sukupolven FES Watch julkaistiin vuoden 2014 lopulla, ja nyt julkaistussa toisen sukupolven mallissa on muun muassa kellotaulua reunustava metallikehys sekä perinteisen kellopariston tilalla ladattava akku. Yhdellä latauksella päästään noin kolmen viikon käyttöaikaan.

Sony FES Watch U

FES Closet -nimisen puhelinsovelluksen avulla voi kellon ilmettä muuttaa nopeasti. Sovellus sisältää tunnettujen tekijöiden kuvittamia kuoseja, sekä maksullisia että maksuttomia, ja uusia kuoseja on tarkoitus julkaista kuukausittain vuoden loppuun asti. Lisäksi kellon voi kuvittaa omilla kuvillaan.

FES Watch U on tarjolla Sonyn oman First Flight -joukkorahoitussivuston kautta, tai sen voi bongata tokiolaisesta muotiliikkeestä. Kellojen hinnat ovat metalliosien viimeistelystä riippuen 46 000 tai 60 000 yeniä (370 tai 480 euroa). Ensimmäisen sukupolven FES Watch jäi Japanin markkinoiden erikoisuudeksi, ja valitettavasti vaikuttaa siltä, ettei myöskään uutta mallia Japanin ulkopuolella julkaista.

https://www.youtube.com/watch?v=zSwG3DagSis

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut