Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 5:stä kaksi versiota? 8 gigatavun RAM-muistille toinenkin vahvistus

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 5, Android Policen julkaisemassa vuotokuvassa.

OnePlus 5, Android Policen julkaisemassa vuotokuvassa.

OnePlussan tuleva OnePlus 5 -puhelin voi nykyisen OnePlus 3T:n tavoin tulla kahtena versiona, jotka eroavat muistimääriltään.

Aiemmin 8 gigatavun RAM-muistille OnePlus 5:ssä saatiin vahvistus verkkokauppajätti Amazonin Intian sivuilta. Amazon toimii Intiassa OnePlussan virallisena myyntikumppanina. Nyt 8 gigatavun RAM-muistista OnePlus 5:ssä kertoo lisäksi myös GeekBench-suorituskykytestisovellus.

True-Tech-sivusto puolestaan kertoo väitettyjä tietoja OnePlus 5:n hinnoittelusta Intiassa. Tulossa olisi kaksi versiota: 6 gigatavun RAM-muistilla + 64 gigatavun tallennusmuistilla ja vastaavasti 8 + 128 gigatavun muistein. Nykyisessä OnePlus 3T:ssä sen molemmissa versioissa on RAM-muistia 6 gigatavua ja tallennusmuistivaihtoehdot ovat samoin 64 ja 128 gigatavua.

Suomessa OnePlus 5:n hinnasta on saatu vihiä Provinssi-festarikilpailusta, jonka palkintojen arvon mukaan OnePlus 5 voisi maksaa 550 euroa. Intialaistiedot kertovat väitetyt hinnat kahdelle versiolle, 32 999 rupiaa eli noin 460 euroa ja 39 999 rupiaa eli noin 555 euroa.

OnePlus julkaisi jo ennakkoon kuvan OnePlus 5:stä.

OnePlus julkaisi jo ennakkoon kuvan OnePlus 5:stä.

OnePlus itse julkaisi eilen Twitterissä puhelimesta ensimmäisen virallisen kuvan, joka samalla vahvisti aidoksi tiistai-iltana vuotaneen toisen kuvan sekä toi virallisen vahvistuksen vahvasti huhutulle kaksoiskameralle. OnePlus 5:n kameran odotetaan yleisesti yhdistävän väri- ja monokromikamerat parantamaan erityisesti hämäräkuvausta monokromikameran pystyessä tallentamaan kuviin lisävaloa.

OnePlus 5 tullaan julkistamaan kokonaisuudessaan 20. kesäkuuta kello 19 ja myyntiin Suomessa se tulee neljän Elisan myymälän kautta jo heti seuraavana päivänä 21. kesäkuuta kello 17 alkaen.

Toistaiseksi puhelimesta vahvistettuja tietoja ovat jo myös Qualcomm Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri sekä yhteistyö kameratestaaja DxO:n kanssa kameran kehityksessä.

Kuvissa nähdyn mattamustan värin lisäksi odotetaan myös kultaista, punaista ja erikoista vaaleansinisen ja violetin neon-väriyhdistelmää.

Tuoreimpana ennakkona tulevasta puhelimestaan OnePlus on paljastanut myös OnePlus 5:n äänentallennusta konsertissa OnePlus 3:een vertailevan videon. Sanomatta selvää on, että OnePlus 5:n tallennus kuulostaa tietysti paljon paremmalta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut