Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Oppo julkisti uuden R11-puhelimen – sisuksissa uutuuspiiri ja takana iPhonen optisella zoomilla haastava kaksoiskamera

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Oppo R11 muistuttaa iPhonea niin ulkoisesti kuin osittain myös ohjelmistoltaan.

Oppo R11 muistuttaa iPhonea niin ulkoisesti kuin osittain myös ohjelmistoltaan.

Kiinalainen maailman suurimpiin älypuhelinvalmistajiin lukeutuva Oppo on julkistanut uuden R11-älypuhelinmallinsa.

R11:tä edeltänyt Oppo R9s oli alkuvuonna koko maailman myydyin Android-puhelin, mikä kertoo myös Oppo R11:n merkityksestä, vaikkei Oppoa vielä toistaiseksi juuri Suomessa tunnetakaan.

Oppon taustalla on sama omistaja, BBK Electronics, kuin Suomessa jo tutummaksi tulleella OnePlussalla. Oppo R11 ja tuleva OnePlus 5 vaikuttavatkin ainakin muotoilunsa perusteella olevan pitkälti samoilla linjoilla.

Oppo-tyyliin myös R11:ssä on panostettu suuriin megapikselilukemiin – niin taka- kuin myös etukamerassa. Takana kameroita on nyt kaksin kappalein, tarkkuudeltaan 20 ja 16 megapikseliä. Kahden takakameransa myötä Oppo R11 tarjoaa iPhone 7 Plussan tavoin 2x optisen zoomin sekä kuvauskohteen taustan sumentavan potrettitilan (bokeh-efekti). Edessä on tyytyminen yhteen 20 megapikselin kameraan.

Mielenkiintoista Oppo R11:ssä on myös Qualcommin uunituore Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri, joka tuo Snapragon 835 -huippupiiristä tuttuja elementtejä keskihintaluokkaan.

Muita Oppo R11:n ominaisuuksia ovat 5,5 tuuman AMOLED-näyttö 1920×1080 pikselillä, 4 gigatavua RAM-käyttömuistia, 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä 2 900 milliampeeritunnin akku. Käyttöjärjestelmänä on Android 7.1.1 Nougat Oppon Color OS -käyttöliittymällä.

Metallirakenteisen puhelimen muotoilu on varsin eleetöntä, mutta inspiraatiota näytetään vahvasti saadun Applen iPhonesta, erityisesti kameran alueen ja antennijuovien osalta. Värivaihtoehtoja ovat musta kulta sekä ruusukulta.

Oppo R11 tulee saataville Kiinassa 10. kesäkuuta.

Oppon odotetaan julkistavan R11:n rinnalle vielä myös R11 Plussan, mutta vielä toistaiseksi siitä ei ole virallisesti kerrottu.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut